Образувано е Досъдебно производство за престъпление по чл.325 ал.1 от

...
Образувано е Досъдебно производство за престъпление по чл.325 ал.1 от
Коментари Харесай

Сбиването между роми в Казанлък избухнало заради жена

Образувано е Досъдебно произвеждане за закононарушение по чл.325 ал.1 от Наказателния кодекс – за това, че на 17 септември 2018 година в гр.Казанлък, обл. Стара Загора, са осъществени непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Пловдив.

На 17.09.2018 година, в 13:07 ч., в районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи – Казанлък е получено известие за сборичкване в центъра на гр. Казанлък, на площад „ Севтополис “. Установени са лицата, съпричастни към зародилия спор. Те са на възраст сред 15-20 години. Установено е, че към 12.30 ч., при разминаване на две групи лица, един от мъжете дръпнал жена, която съжителствала с мъж от другата група. Това провокирало приятелят й, който бил подкрепят от различен мъж и двамата почнали да нанасят удари, ориентирани към лицата от другата група. Били разменени юмручни удари и удари с крайник.

За период до 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи са арестувани двама от мъжете. Проведени са разпити на очевидци, приобщени са записите от камери, по които е назначена техническа експертиза. Призовани за разпит са и всички участници в сбиването и лица, които са го възприели като очевидци.

Под управлението на Районна прокуратура-Казанлък се правят дейни дейности по събиране на доказателства и осъществяване на процесуално – следствени дейности с оглед покачване на обвиняване и осъществяване на наказателна отговорност по отношение на отговорните лица.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР