Нямам представа какво ще правя оттук нататък. Яд ме е

...
Нямам представа какво ще правя оттук нататък. Яд ме е
Коментари Харесай

Пенсионерът, дал 100 бона на телефонни измамници: Не ме е яд за парите, яд ме е на глуповатостта ми

Нямам визия какво ще върша оттук насетне. Яд ме е не толкоз, че дадох парите, гняв ме е на моята глуповатост.

Това разгласи пред камерата на Нова телевизия пенсионерът, който предходната седмица даде 100 хиляди лева на телефонни измамници. "В четвртък към 2 ч мъж се показа с име Пламен Марков като служител на реда от 4-о РУП. Каза, че рискова тайфа телефонни терористи – чеченци, руснаци, българи и роми върлува и би трябвало по най-бързия метод да скрия парите си. Бандата разполгала с апарат, който им показвал къде има пари “, описа пенсионерът.

След диалога с мнимия служител на реда му се обадил мъж, който го заплашил: "Копеле мръсно, давай парите, другояче ще ти извадя далака “. Тогава пенсионерът събрал наличните си пари и ги увил във фолио. Изтеглил и пари от банката, които имал след продажбата на парцел. Продал също и златни украшения. „ На 5 места носих парите в София, както ми сподели мнимият служител на реда “, изясни мъжа, който работил по разпорежданията на измамника единствено и единствено да резервира парите си от бандата телефонни терористи.

"Разбрах, че съм излъган, когато сякаш служителят на реда ми сподели, че акцията е завършила. Звъннах в полицията и оттова ми споделиха, че съм станал жертва “, добави пенсионерът. Телефонните измамници не са арестувани.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР