Няма значение колко са красиви или умни. Връзките с представителите

...
Няма значение колко са красиви или умни. Връзките с представителите
Коментари Харесай

Двойките зодиакалните знаци, които нямат бъдеще

Няма значение какъв брой са красиви или умни. Връзките с представителите на тези зодии рядко са щастливи.

Овен: избягвайте Рак

Вие сте прекомерно прями и склонни да казвате недомислени неща, а Ракът ненавижда това. Това е прочувствен знак и той в никакъв случай не знае какво ще кажете, когато има потребност от поддръжка.

Вие сте в положение да разобличите всяка машинация на Рака, а потребността му от непрекъсната връзка единствено ще ви нервира.

Телец: Избягвайте Стрелец

Комбинацията от тези два знака може да докара до същинска сапунена опера. Телецът е твърдоглав, а Стрелецът е импровизиран и вероятността да се преодолее тази голяма разлика е извънредно дребна.
С кои зодии се схваща СТРЕЛЕЦЪТ и с кои не се понася по никакъв начин
Сезонът на Стрелците е в разгара си е време да им отдадем нужното внимание. Днес ще представим мнението на астролозите за това с кои други..
Прочети повече
Близнаци: избягвайте Дева

Не че на Девите им липсва просветеност и нематериалност, с цел да поддържат връзка добре с вас. Проблемът е, че страстите и мислите им са прекомерно затворени, до момента в който вие постоянно казвате това, което мислите. Близнаците се усещат добре в компания, а Девите просто са прекомерно тихи и затворени в себе си.

Рак: избягвайте Водолей

Не знаете по какъв начин да скриете възприятията си, колкото и да се стараете. Ракът е съчувствен емпат, който има вяра, че всички хора би трябвало да бъдат такива. А Водолеят, в противен случай, не обича прочувствените прояви. 

Лъв: избягвайте Овен
Това са зодиите, които НИКАК не си подхождат и връзката им е обречена
Някои хора просто не са един за различен – разминават се по възгледи, полезности и отношение. Между тях нещата просто не вървят. Кой е...
Прочети повече
Живеете, с цел да бъдете център на внимание. Овенът обича конкуренцията прекалено много, с цел да ви го разреши. Той ще се състезава с вас във всичко, а успеха над вас няма да му донесе никакъв дискомфорт.

Дева: избягвайте Рак

Можете да бъдете доста сериозни и освен към себе си, само че и към другите хора. Това може да докара до огромни проблеми с Рака, когато му давате съвет или го критикувате градивно.

Везни: избягвайте Скорпион

Харесва ви, когато връзката е в естетика и всичко върви безпрепятствено. Вашата цел е да избегнете развиването на конфликтна обстановка непременно. Скорпионът пък обича драмата, мощните страсти и безграничната пристрастеност.
От коя зодия би трябвало да бягате далеко по отношение на вашия зодиакален знак
Има зодии, които не си подхождат една с друга и е по-добре да стоят на разстояние, с цел да не се основават конфликтни обстановки и разправии...
Прочети повече
Скорпион: избягвайте Лъв

Тези знаци имат прекомерно общо. Вместо да се съгласявате за всичко, постоянно заемате противоположни страни. Скорпион и Лъв са харизматични и буйни, само че това не им пречи да се състезават между тях, до момента в който някой не падне на колене.

Стрелец: избягвайте Козирог

Чувствате се свободни като птица, а това не е уместно за Козирог, който обича да управлява. Този знак не схваща вашия номадски метод на живот и ви счита за малоумен.

Козирог: избягвайте Овен
Каква е съвместимостта съгласно реда на раждане?
Ето общо управление за съгласуемост при раждане и ред на раждане, които притеглят другите хора: Първороден с последно роден: Проти...
Прочети повече
Въпреки че двамата сте доста работливи и усърдни, Овенът се нервира от вашата придирчивост, тъй като не му остава време за това. Той живее в сегашното и постоянно е подготвен за завършения, тъй че не обича да чака.

Водолей: избягвайте Телец

Имате доста разтревожен темперамент. Телецът, въпреки това, обича стабилността. Той също не е податлив да трансформира нещо, в случай че всичко работи добре. Тази зодия не е задоволително гъвкава и отворена към вашите хрумвания.

Риби: избягвайте Водолей

Въпреки че на пръв взор наподобява, че сте основани един за различен, за Водолеите е мъчно да се оправят с страстите ви. Имате потребност от някой, който постоянно ще бъде подготвен да ви изслуша и който се интересува от всичко, което се случва в живота ви.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР