Няма проблемни участъци в столицата, а градският транспорт се движи

...
Няма проблемни участъци в столицата, а градският транспорт се движи
Коментари Харесай

Снегът отново ни изненада. Почистени ли са пътищата в столицата?

Няма проблематични сектори в столицата, а градският превоз се движи по график. Близо 30 чиновници на Столичния инспекторат са следили активността на снегорините през миналата нощ. Вчера имаше редица недоволства за непочистени улици, а в нощта против неделя непочистени бяха и главните пътища в столицата.
" Работи се. Не са обработени всички на 100%, само че до обяд ще са обработени всички квартални улици. Да не забравяме, че валя 36 часа ", оповестиха в ефира на bTV чиновници на Столичната община тази заран.

Направени са и обработки на част от вътрешно-кварталните улици в регионите " Витоша ", " Оборище ", " Слатина ", " Красно село ". Работата продължава.

Пътните сектори са обработени против замръзване.

Почистват се тротоарни настилки на спирки на градския превоз, както и подходи към пешеходните подлези. Вчера това не бе направено в доста елементи на столицата.

А другояче - пътната конюнктура стартира да се възстановява и в другите елементи на страната. Проходима е Автомагистрала " Струма ". Общо 560 снегорина на Агенция " Пътна инфраструктура " са работили по почистването на всички автомагистрали и пътища от Републиканската пътна мрежа.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР