Няма нищо по-хубаво от това да се влюбиш. Ако съдбата

...
Няма нищо по-хубаво от това да се влюбиш. Ако съдбата
Коментари Харесай

5 сигурни знака, че живеете в брак без любов и връзката ви е обречена

Няма нищо по-хубаво от това да се влюбиш. Ако ориста ви се усмихне, вашият сътрудник ще стане мъжът, с който ще създадете семейство. Мислите си, че щастието ще трае постоянно, само че от време на време нещата се случват напълно друго.

Някои мъже могат да бъдат женени години без обич, което може да бъде в действителност опустошително. С развиването на връзката с времето се развива и любовта. Любовта нормално се развива в позитивна посока, в случай че има такава – от пристрастеност към обвързаност, от обвързаност към дълбока обич.

Ето пет признака, че е безсмислено да продължавате брака си, тъй като тогава любовта евентуално ще почине.

Между вас има непрекъснато разстояние

Като се грижите за деца, работите, вършите домакинска работа, нямате безусловно никакво свободно време. Резултатът е прекратена връзка с най-важния човек в живота ви – вашият брачен партньор. Усещането, че не се обичате, се ускорява, когато не се докосвате, не говорите, грижите се всеки за личните си каузи и даже не питате по какъв начин е минал денят ви, когато се приберете у дома вечерта.

Давате приоритет на други аспекти от ежедневния си живот

Парите, работата, стресът, фамилните отговорности са неразделна част от живота ни, само че те елементарно могат да убият любовта, в случай че не я поддържате. В един миг сте почнали да преследвате други цели, като покачване на работното място да вземем за пример. Вие насочвате цялата си сила в тази посока и връзката ви става все попразна.

Липса на връзка

Ежедневието ви е заело толкоз доста, че въобще не желаете да споделяте нищо. Предпочитате да мълчите и да не говорите за това по какъв начин е минал денят ви. И по този начин, идва моментът, в който връзката ви слиза до главно равнище.

Няма пристрастеност

Може даже да продължите да се „ обичате един различен “, само че прочувствено бракът ви губи смисъла, който единствено любовта може да даде.

Не ви пука за това или чувствате, че на колегата ви не му пука.

Безразличието в една връзка е може би най-лошото нещо. Когато нямаш безусловно никакви усеща, поражда равнодушие. Това е сигурен знак, че живеете в брак без обич.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР