Сметището, образувало се до входа на училище в Пловдив бе

...
Сметището, образувало се до входа на училище в Пловдив бе
Коментари Харесай

След публикация на TrafficNews: Ликвидираха две сметища на входове на училища в Пловдив

Сметището, образувало се до входа на учебно заведение в Пловдив бе почистено. Това се случи малко откакто през вчерашния ден заран публикувахме материал по тематиката, в който показахме положението, в което се намира входът на учебно заведение „ Найден Геров ” в Столипиново.
Прочетете още
Читател на  TrafficNews , който кара детето си всеки ден до учебното заведение описа, че до входа сред ул. „ Батак ” и „ Клисура ” е обсипано с разнородни отпадъци, измежду които храна, опаковки, фекалии и други боклуци, като хората дефинират миризмата като натрапчива и извънредно неприятна. 

„ Направо не може да се диша. Недопустимо е да е такова положението до входовете на учебното заведение. Тук учат деца, играят на двора, разхождат се, излизат и минават през това бунище, цялостно със болести и токсични материали. Пълен парадокс! ”, споделя читателят ни.

Медията ни съобщи сигнала до Оперативна програма „ Чистота ”, откъдето обявиха, че пространството към учебно заведение " Найден Геров " се почиства ежедневно и приканиха жителите на квартала да изхвърлят отпадъците в разположените наоколо контейнери. Общинското дружество поставя старания за очистване на противозаконните сметища в квартала. От началото на месец април до момента са събрани и извозени над 1000 тона отпадък от междублоковите пространства. Изпълнява се и поетият от шефа на " Чистота " инж. Десислава Георгиева ангажимент за повече контейнери за боклуци. Към днешна дата са сложени спомагателни 75, като се чака броят на новопоставените съдове за боклук да доближи 100.

Преди :



След:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР