Няма нищо по-хубаво от Дженифър Лопес, дори България. Или поне

...
Няма нищо по-хубаво от Дженифър Лопес, дори България. Или поне
Коментари Харесай

Бен Афлек отказа да снима в България заради Дженифър Лопес

Няма нищо по-хубаво от Дженифър Лопес, даже България. Или най-малко по този начин мисли Бен Афлек, който е отказал да снима филм в България, с цел да е покрай брачната половинка си.

Актьор е идвал в България единствено един път през 2011 година и то за малко и най-вероятно скоро няма да ни гостува отново. Афлек е отказал да режисира няколко забавни кино лентата, тъй като продуцентите са желали да ги снимат у нас. Причината обаче въобще не е в отрицателно отношение към страната ни, а с цел да е покрай децата си и брачната половинка си - Дженифър Лопес.

“Имаше няколко кино лентата, които желаех да дирижирам, за които продуцентите споделиха: “Искаме да го заснемем в България ”. А аз отвърнах: “В България? ”, това споделя звездата в свое изявление, в което споделя по какъв начин се е трансформирало отношението му към подбора на планове.

“Една от аргументите да го направя беше, че съм разведен. Споделям настойничество. Не желая към този момент да вървя до Остин или Ню Орлиънс или Джорджия и да не виждам децата си. Тези години са прекомерно значими. Ако ги пропусна, ще скърбя цялостен живот ”, прям е Афлек, който през последните години се изявява и като режисьор.

Трите му деца - най-голяма му щерка Вайълет, по-малката Серафина и синът му Самюъл, са от брака му с актрисата Дженифър Гарнър. 
 Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините  Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините  Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините  Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР