Знаеш ли коя е онази тайна съставка, която превръща един

...
Знаеш ли коя е онази тайна съставка, която превръща един
Коментари Харесай

Косата ти трябва да изглежда толкова професионално, колкото и всекидневието ти

Знаеш ли коя е онази загадка съставна част, която трансформира един човек в потвърдил се експерт? Увереността. Онова вътрешно одобрение, че можеш, знаеш и ще го направиш по най-хубавия метод, тъй като обичаш специалността си, цениш опита си и не те е боязън да покоряваш нови и нови върхове.

Понякога обаче увереността ни изневерява. Като че ли напуща мозъка и душата ни и от огледалото заран ни гледа не вчерашното ни професионално “аз ”, а едно нестабилно, несигурно и… много рошаво “аз ”.

Да, тъкмо по този начин. Косата и прическата на дамите играе доста огромна роля в тяхната освен персонална, само че и професионална убеденост. Ето за какво ние имаме свои обичани прически за другите моменти от деня, когато влизаме в другите си функции: нехаен провиснал кок заран, добре завършена конска опашка денем и спусната на талази коса за вечерното събитие.

 iStock/Getty images

Всяка прическа ни носи друг вид убеденост, друга сила и ни въодушевява да дадем най-хубавото от себе си в това, което вършим.

Разбира се, другите специалности черпят ентусиазъм от разнообразни видове прически. Но дано дадем думата по тази тематика на същински експерти: TRESquad PRO .

 iStock/Getty images

Това са 4 доста известни дами, осъществили се в своята специалност - ,, и . С поддръжката на TRESemme те описват повече за своята специалност, по кое време се усещат в действителност PRO и каква роля играе за увереността им добре поддържаната и завършена коса.

Деница Стоянова, модел, майка и странник

Тя споделя, че се усеща PRO с помощта на богатия си опит и безупречния тип на косата си, който елементарно реализира със.
                             

Ивелина Чоева - модел и изобретателен търговски управител в дамско списание

Ивелина споделя за себе си, че е упорит и твърдоглав човек, само че от време на време среща компликации да укроти косата си. Постига го благодарение на, с помощта на която и тя, и косата й се усещат в действителност уверени.
                             

Симона Дянкова - златна олимпийска шампионка и треньор по художествена гимнастика

Упоритост, воля и религия в триумфа са помогнали на Симона да стане същински про в този толкоз обичан и хубав, само че сложен спорт. След годините на дейна спортна кариера, през които е била на доста стегнат висок кок, в този момент избира да носи косата си на опашка. Увереност й дават продуктите от
                             

 Софи Маринкова - актриса

Професионалистът в нейната сфера се познава по виновното отношение към уговорките и любовта, с която прави всичко. Чувства се добре, когато е в баланс със себе си и физически, и ментално, а косата играе съществена роля за този баланс. Избира да се грижи за професионалния й тип с
                             

Сигурни сме, че TRESquad PRO ти вдъхна убеденост и мощ, нали! Винаги можеш да разчиташ на професионалните артикули за коса на марката, с цел да постигнеш моден и вдъхващ убеденост външен тип, който да дава отговор на вътрешните ти мощни качества.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР