21-годишната Валерия Дакова от Дупница беше най-младата участничка в трети

...
21-годишната Валерия Дакова от Дупница беше най-младата участничка в трети
Коментари Харесай

Валерия от Ергенът отраства без баща


21-годишната Валерия Дакова от Дупница беше най-младата участничка в трети сезон на Ергенът, само че с най-тежка орис, написа Галерия . Тя още от дребна се постанова да се бори сама с живота, който й изпраща съществени тествания. Брюнетката е отраснала без татко, който зарязва нея и майка й, когато Валерия е дребна, с цел да заживее с друга жена. Единственият й непосредствен човек – майка й обаче се разболява от рак и си отива, а моделката се постанова сама да се грижи за дребната си сестра.

Мама беше болна седем години, отиваше си пред очите ми, постепенно и трудно. Не искаше помощ, постоянно споделяше, че е добре. Седмица преди да почине, влезе в болница, а лекарите ми споделиха, че няма излаз от обстановката. Тогава светът ми се срина, трябваше да порасна за секунди, да поема част от грижите за дребната си сестричка и цялото домакинство у дома. Започнах да работя на 15 години, признава моделката.

Два месеца след гибелта на майка й Валерия стартира да изпитва паник офанзиви и не може да излезе от у дома за каквото и да е.

Дупката се оказа бездънна. Тогава много от моите другари ме предадоха, а имах най-голяма потребност от тях. Затова едно от нещата, за които бленувам, е човек, с който ще се усещам спокойна, да му вярвам. Не съм срещала мъж, на който да разгадавам. Единственото, което съм получавала във връзките си, е голяма доза ревнивост. Наситила съм се на кавги и желая успокоение “, призна пред ергена Алек хубавицата, която отпадна от предаването.

Липсата на татко в живота й също нанася сериозна контузия за цялостен живот.

„ Той не е в България, живее с друга жена и не се интересува от мен. Татко ми 20 години не ми е звъннал, не се сеща за мен. Не чувствам неналичието му, нямам нужда да беседвам с него, само че ще му звънна. Дори да не се трансформират нещата, възгледите ми ще се трансформират и ще се усещам доста по-добре “, изплака болката си пред Алек хубавицата , която учи Икономика на защитата и сигурността, като в същото време работи като модел.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР