За съжаление най-вероятно парламентът ще бъде употребен за предизборна трибуна

...
За съжаление най-вероятно парламентът ще бъде употребен за предизборна трибуна
Коментари Харесай

Радев: Парламентът ще бъде употребен за предизборна трибуна, не виждам основания за смяна на шефа на НСО

За страдание най-вероятно Народното събрание ще бъде използван за предизборна естрада - по този начин президентът Румен Радев разяснява идното изключително съвещание на Народното събрание.

" На фона на всички нелепи промени в Конституцията доста гласове споделиха, че има най-малко едно позитивно нещо - че Народното събрание остава да работи от самото начало и да реализира надзор върху изпълнителната власт. Парламентът, видяхме - нито работи, нито реализира надзор. Видяхме го в тази ситуация с основателните искания на академичната общественост ", изясни президентът.

По мотив злополуката с автомобил на НСО през вчерашния ден при Аксаково Радев сподели, че способените органи би трябвало да открият кой е отговорен. При пътното произшествие през вчерашния ден почина лидерът на граждански автомобил, взел участие в конфликта. Съпругата му е в болница. В колата на НСО е пътувал съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков за предизборна среща. Катастрофата е станала на Т-образно кръстовище и по данни на полицията досега, лидерът на другия автомобил е лишил преимущество на автомобила на НСО. Информацията беше доказана и от министъра на вътрешните работи Калин Стоянов. В обществените мрежи обаче от ден на ден се задава въпросът с какъв брой е карал водачът на НСО. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР