Няма какво да си кривим душата - в момента мислите

...
Няма какво да си кривим душата - в момента мислите
Коментари Харесай

Хайди Клум надмина себе си

Няма какво да си кривим душата - сега мислите на всички ни са ориентирани към лятото, отпуската и къде да ги прекараме най-ползотворно.
 Хайди Клум, секси визията и любовните завършения с Том Каулиц в Лас Вегас
Любовните завършения на Хайди Клум

Поздрави от Лас Вегас

Е, ние може и да сме по този начин, само че Хайди Клум да вземем за пример мисли няколко хода напред. Или по-точно казано - няколко месеца напред. От профила на модела в Instagram разбираме, че е решила да стартира подготовка за Хелоуин.

До края на месец октомври има още доста време, само че Клум е известна със своите обилни и незабравими празненства за празника. Очевидно, тази година тя няма да пропусне да го провежда, както направи през 2020 година и 2021 година поради пандемията.

От поста ѝ в обществената мрежа виждаме по какъв начин седи на стол по сутиен, до момента в който подробно бива снимана и сканирана от всички страни. От Yahoo Entertainment разбираме, че тази година Хайди Клум надминава себе си по това какъв брой рано стартира да се приготвя за Хелоуин.
 Хайди Клум, Мoschino и забавната фешън визия, която звездата бе избрала за себе си
Как да се облечем като Хайди Клум

Модните хрумвания, които да заемем от модела

През 2019 година стартира подготовка едвам два месеца по-рано, до момента в който през 2013 година чак от юли. Но в този момент е решила още от края на юни. Което ни подухва на мисълта, че тази година костюмът ѝ ще бъде още по-сложен за разработване.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР