От години се говори за отрицателното въздействие на социалните медии

...
От години се говори за отрицателното въздействие на социалните медии
Коментари Харесай

Интернет всъщност е полезен за здравето

От години се приказва за негативното влияние на обществените медии върху човешкото здраве, и по-специално, върху това на младежите и младежите. Да се слага всичко, обвързвано с потреблението на интернет, под общ знаменател обаче не е редно.
 Wi-Fi 7, Wi-Fi Alliance и какво ни носи новият интернет стандарт
Wi-Fi 7 идва през 2024 година - ето какво ни носи

Още по-бърз интернет

Това и демонстрира дългогодишно изследване на на Института за интернет на Оксфорд (Oxford Internet Institute OII), извършено от 2006 година до 2021 година То събира данни от 168 страни и над два милиона индивида на възраст от 15 до 99 години - с други думи можем да го приемем за релативно обективно.

Данните от него удостоверяват връзката сред депресивните положения у девойки и млади дами, свързани с използването на обществени медии. Но в това време демонстрират огромната връзка сред общото богатство и достъпа до интернет.
 Снимка 612433

Изследователите от Оксфорд откриват, че хората, които разполагат с интернет и го употребяват интензивно, са по-доволни от живота и обществените си връзки. Те употребяват осем знака за благосъстоянието, измежду които да вземем за пример са доволство от живота, отрицателни и положителни прекарвания на дневна база, и други.
 Снимка 646008

" Изследването е единствено началото. И, в случай че не друго, то хвърля сериозна сянка върху вярването на доста хора, че интернет е нещо доста неприятно ", разяснява професорът по статистика Кевин Маконуей пред Военновъздушни сили.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР