Няма как да не признаем, че през 2019 година се

...
Няма как да не признаем, че през 2019 година се
Коментари Харесай

Най-емблематичните скандали на българските звезди през 2019

Няма по какъв начин да не признаем, че през 2019 година се случиха в действителност доста неща. Родиха се доста звездни бебета, доста звезди се врекоха във безконечна честност, а други пък откриха любовта. Ще напомним обаче едни малко по-различни събития - звездните кавги на 2019 година Вижте ги в канала във vbox7:

Тото и Гери-Никол

Поводът видимо беше песента на Гери-Никол " Шефе, шефе ". Във Фейсбук Тото, чието същинско име е Йонислав, я показа с текст " като си поръчаш Cardi B от Aliexpress ". За Гери-Никол се знае, че е почитател на певицата и по участия извършва нейни песни. Въпреки това варненката не закъсня с отговора и направи прилика на името му с това на Юда. " Жив и здрав бъди и дишай чист въздух
               

A post shared by (@gerynikol) on Dec 25, 2019 at 6:51am PST

Николета Лозанова и психоложката на националите

В story плеймейтката съпоставя Лилия Стефанова, психоложката на националния тим по футбол, с сътрудника ѝ от Манчестър Юнайтед. И написа SOS. " Психолозите би трябвало да са единствено мъже ли? По всички конвенции това е дискриминация и подсъдно ", отвърна Стефанова в коментар.
               

A post shared by (@nikoleta_lozanova) on Dec 27, 2019 at 1:56am PST

Ричард Величков и Любо Жечев

Влогърът направи впечатляващо следствие, от което стана ясно, че добавката, продавана от звездния треньор, съдържа неразрешена за Европейски Съюз съставна част, а въпросните хапчета са с много подозрителен генезис и незнаен производител. Ричард от своя страна във към този момент фиктивен влог съобщи, че е изнудван от Жечев. Впоследствие обаче Ричард изтри и влога, и канала си, спря да продава въпросната добавка и приключи всяка интензивност в обществените мрежи. Твърди се даже, че е изгубил и работата си.
               

A post shared by (@green_news_bg) on Sep 13, 2019 at 11:01am PDT

Кубрат Пулев и Джени Суши

Този скандал надали има потребност от припомняне. Една прочувствена целувка, в началото оповестена в профила на репортерката, след това изтрита, стана мотив за международен състезателен скандал. В последна сметка българинът се размина с санкция и обучителен курс.-->
               

A post shared by (@kubratpulev) on Nov 6, 2019 at 12:24am PST

Емануела и Темида

Бащата на Мити, дребният наследник на певицата Емануела, завоюва на първа инстанция родителските права над детето. Това стана мотив за поредност от изявления в профилите на обществените мрежи на певицата, където тя обществено възропта. Тя показва, че съдията, взел решението, има фамилия Динева (бел. ред. - бащата на детето е със същата фамилия, въпреки че става въпрос за съвпадане на фамилиите). Сред претекстовете на съда била професионалната ангажираност на Емануела.
               

A post shared by (@emanuela_cvete) on Dec 15, 2019 at 9:51am PST
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР