Няколко пъти вече чухме разработчици на игрово съдържание да говорят

...
Няколко пъти вече чухме разработчици на игрово съдържание да говорят
Коментари Харесай

Microsoft повишава цените на игрите за конзолите си

Няколко пъти към този момент чухме разработчици на игрово наличие да приказват за повишение на цената на заглавията за новото конзолно потомство. Това се постанова, тъй като общоприетата цена от $59.99 от дълго време не е настояща на днешните процеси на работа и ресурсите, които издателите отделят за основаването на видеоигри. Microsoft се причислява към тези разработчици и в края на предходната седмица оповестиха, че от идната година игрите, създавани за Xbox Series X|S ще идват на цена от $69.99. Тази цена може да е друга в обособените райони, само че към момента не е решено дефинитивно къде тя ще варира и къде ще е посочената, прецизират Microsoft.

„ Тази цена отразява наличието, мащаба и техническата трудност на тези заглавия. Подобно на всички игри, създадени от екипите ни в Xbox, те също ще бъдат налични от ден първи на стартирането им в Game Pass “, удостоверяват новината пред IGN представител на компанията. Първите игри, които ще дойдат с тази нова цена ще са Starfield, Forza Motorsport и Redfall.

Увеличението не е изненадващо. Медията напомня думите на шефа на Xbox Gaming Фил Спенсър от по-рано тази година, когато съобщи, че компанията няма да може да задържи цените на същото равнище, само че ще създадат всичко допустимо това да се случи след коледните и новогодишните празници. Дали повишението на цените игрите за конзолите на Microsoft ще е последвано от нарастване на цената на самите конзоли към този момент не е известно. През лятото на тази година Sony оповестиха, че е създадат точно това във връзка с PlayStation.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР