Няколко дни след като стана ясно, че Юлиан Костов –

...
Няколко дни след като стана ясно, че Юлиан Костов –
Коментари Харесай

Щастливи и влюбени: приказната почивка на Мирела от „Игри на волята“ 4 и Юлиан Костов

Няколко дни откакто стана ясно, че Юлиан Костов – българският артист, покорил Холивуд, е по отношение на Мирела Илиева –  една от обичаните участнички от предишния сезон на „ Игри на волята “, двамата зарадваха почитателите си със спиращи дъха фрагменти от своето сантиментално странствуване. 

" Бяхме на отмора в Лондон и си прекарахме ужасно ", призна хубавицата пред „ Телеграф “ предходната седмица.

Тогава двамата споделиха фотоси от почивката си в столицата на Англия в обществените мрежи, като прецизираха, че са пътували за наслаждение, а не по работа.

Вчера Мирела и Юлиан разгласиха в Instagram и приказни фрагменти от идната си отмора – на Азорските острови, които се намират в региона на Португалия.
                             

В компанията на друга двойка те са се изкачили до Lagoa do Fogo, кратерно езеро на Сао Мигел, един от Азорските острови. То е и най-високото езеро, ситуирано на остров Сао Мигел, а от фотосите на двойката излиза наяве, че гледките, на които са се насладили, са необикновено красиви.

 мирела юлиан Instagram

Няколко дни по-рано двойката прекара и половин ден в Лисабон , пътувайки към островите, като Мирела показа в почитателите си, че несъмнено се е влюбила в португалската столица и няма самообладание да се завърне там още веднъж.
                             

Преди три седмици Мирела взе участие в занимателното шоу на NOVA " С Рачков всичко е допустимо ", където се събра с някои от най-интересните участници от " Игри на волята " 4 – Филип, Евгения Джаферович и Лефтеров. 
                             

По време на " Игри на волята " предходната година Мирела се сближи и със съотборника си Валери Йорданов , който от няколко месеца има връзка с актрисата Мария Бакалова. От друга страна Мария и Юлиан Костов са извънредно близки другари и работят дружно от години.

Преди 2 месеца артистът показа пред vbox7, че сега с Бакалова работят по български филм, на който са съпродуценти и играят влюбени. 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР