Не знаем дали някога българското кино отново ще има звезда

...
Не знаем дали някога българското кино отново ще има звезда
Коментари Харесай

Целувал съм ги с обич: кои са известните жени в живота на Стефан Данаилов

Не знаем дали в миналото българското кино още веднъж ще има звезда като Стефан Данаилов. Истински огромен артист, който приковава вниманието ти от първата секунда, в която закачливия пламък в очите му среща погледа ти.

Освен голямата притегателна мощ, която го трансформира в най-известния артист в България, той е омагьосвал и съвсем всяка жена, до която имал допир - точно по тази причина си печели прозвището Дон Жуан на българското кино.  Така назовават Данаилов не единствено у нас, само че и в чужбина, тъй като славата му на красавец и съблазнител надалеч надхвърля границите на родината му още през 70-те години на предишния век.
 Български любовни истории от предишното  Български любовни истории от предишното  Български любовни истории от предишното  Български любовни истории от предишното
" Какви дами, какви актриси бяха всички, с които съм снимал! Целувал съм ги с любов. Някои повече. Понеже не съм чул да споделят обществено нашите връзки, ще спестя детайлностите. Но не беше единствено колегиално партньорство... “ , написа Стефан Данаилов в автобиографичната си книга „ Романът на моя живот “. 
 Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER Edna предлага Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER
Е, кои са тези дами? Не се знае какъв брой навръх брой са любовните завоевания на Данаилов, тъй като той, като един същински благородник, постоянно е предпочитал да резервира това за себе си. В любовната история на артиста обаче стоят записани имената на няколко открояващи се известни дами. С една от тях основава семейство, с други ще сътвори грях, а за трети ще бленува скрито.

Да, любовният живот на Стефан Данаилов е бил всичко друго, само че не и отегчителен. Затова надникваме в него и ви представяме дамите, завладели неговото сърце:
 Кои са известните дами в живота на Стефан Данаилов  Кои са известните дами в живота на Стефан Данаилов  Кои са известните дами в живота на Стефан Данаилов  Кои са известните дами в живота на Стефан Данаилов
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР