Някои парламентарни групи имат политическа функционална неграмотност - не могат

...
Някои парламентарни групи имат политическа функционална неграмотност - не могат
Коментари Харесай

Христо Иванов: Някои парламентарни групи имат политическа функционална неграмотност

" Някои парламентарни групи имат политическа функционална неначетеност - не могат да схванат по кое време става мозъка за мое мнение, по кое време става дума за подготовка на взаимни позиционирания сред политическите сили. Да кажеш, че поради това страната би трябвало да бъде хвърлена в избори, е висша степен или на тежка некомпетентност, или на взаимозависимост от проекта на ГЕРБ и Движение за права и свободи да желаят да потвърдят, че без тях страната не може да се ръководи. "

Това съобщи пред БНР съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов.

По думите му страната е изправена пред тежка рецесия.

би трябвало да си отговори на един елементарен въпрос. Какво тъкмо ще се случи от това, че са се нацупили и фръцнали? Колкото и да си мислиш, че българските гласоподаватели са глупави, че за четвърти път няма да виждат какво се случва, това е парадокс.
 Христо Иванов чака късо съединяване във всеки един миг
Христо Иванов чака късо съединяване във всеки един миг

Проблемите не престават да са сред Политическа партия и Има Такъв Народ

Същите гении на тактиката са взели решение, че като се обидят и провокират избори, хората ще кажат " добре " за това да похарчим следващите милиони за избори "., добави Иванов.

Той бе безапелационен, че няма разминаване от казаното в изтеклия и общественото държание на партията.

Според него е безконтролно в този момент да се отиде на предварителни избори. Като водещ приоритет той уточни обезпечаването на енергийния баланс на страната. " Има задания, които би трябвало да се вземат решение в този момент. Вместо това ще отидем в акция, в която ще се четкаме за следващите нелепости и ще пропуснем този значим интервал ", добави съпредседателят на Демократична България.

Христо Иванов уточни, че третият мандат се възприема като спешен , тъй като идва на фона на другите два провалени мандата и задачата на партията, която носи третия мандат, има посредническа роля за сглобяване в политическа рецесия на някакъв вид и това изисква повече време.
 Българска социалистическа партия: За следващ път Има Такъв Народ дърпат шалтера
Българска социалистическа партия: За следващ път Има Такъв Народ дърпат шалтера

За четвърти път Трифонов проваля опита България да бъде ръководена без ГЕРБ и ДПС
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР