Някои от собствениците на Galaxy Note 8 съобщават, че не

...
Някои от собствениците на Galaxy Note 8 съобщават, че не
Коментари Харесай

Собственици на Galaxy Note 8 съобщават за проблеми при зареждането



Някои от притежателите на Galaxy Note 8 оповестяват, че не могат да заредят или да включат своите устройства, откакто батерията е паднала – проблем, който засегна и други телефони. От Samsung прецизират, че са получили стеснен брой сходни недоволства, които може да са свързани с ръководството мощността на веригата.

Този проблем наподобява е стеснен до относително дребен брой консуматори и за благополучие евентуално не е обвързван с сигурността. По-скоро има общо с ръководството на мощността – по-конкретно става дума, че малко количество сила би трябвало да остане в телефона, с цел да се започва зареждането.

Прочетете още: HTC и Motorola няма да забавят старите си модели като Apple

От Samsung поучават засегнатите консуматори да получат гаранционна подмяна, а тези, които не желаят да предават своите телефони или нямат гаранция, могат да опитат по този начин нареченото зареждането: stack charging. Този тип зареждане изисква да включвате и изключвате телефона от зарядното за интервали по сред 10 и 15 секунди с почивки от 30 секунди. Така след към 20 минути или 100 цикъла ще можете да генерирате задоволително сила, с цел да включите телефона.

Разбира се, това е извънредно отегчителен развой и неговата сигурност и успеваемост не са обезпечени, само че може да ви спести ходенето до магазина. Междувременно, в случай че притежавате Galaxy Note 8 (или S8 Plus), то евентуално е добра концепция да не го оставяте без батерия.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР