30 Юни Платформата за безплатна комуникация Rakuten Viber обяви старта

...
30 Юни Платформата за безплатна комуникация Rakuten Viber обяви старта
Коментари Харесай

Viber представя филтри с добавена реалност

30 Юни
Платформата за безвъзмездна връзка Rakuten Viber разгласи старта на функционалности с добавената действителност (AR) в приложението си, с помощта на световно партньорство със Snap Inc. С инструментите на Snap като Camera Kit, Creative Kit и Bitmoji, Viber ще интегрира филтри с добавена действителност (AR lenses), ще разреши шерването им също и в Snapchat и ще добави Bitmoji персонализирани аватари в приложението си.

Първоначалният пакет включва 30 филтъра, като скотски маски, Viber знаци, подводен резултат, шантави котешки маски и други Компанията възнамерява да добави 300 спомагателни филтъра до края на годината.

Световният фонд за дивата природа (WWF), FC Barcelona и Световната здравна организация (WHO) са измежду първите сътрудници на Viber, които оферират новите филтри в приложението.

Новите функционалности на Viber включват: Моментална добавена действителност (Instant Augmented Reality) : С едно допиране се наслагват изображения върху заобикалящата среда, визуализирана през камерата, създавайки добавена действителност. Привличащи вниманието филтри : Добавя нов изобретателен пласт към образните детайли и поддържа диалога трогателен. Експресивни маски : Избор от другите маски, които деликатно следват придвижванията на лицето. Функции за разкрасяване : Подобрява изображенията с реалистични линии като червило, руж и многообразие от цветове на косата. Персонализирани Bitmoji : Интегрира персонализираните Bitmoji-та в фотоси и видеа От комуникатора чакат персонализираните филтри да обогатят връзката сред марките и техните клиенти. Възможността да бъдат добавяни спонсорирани и брандирани филтри ще показа и спомагателен канал за монетизация за Viber, предоставяйки на бизнес сътрудниците инструмент да развиват своите общности в платформата.

iOS версията на приложението с тези нови функционалности, както и бета версията на Android на британски език, ще бъдат налични от 30 юни в следните страни: Австралия, Австрия, Белгия, Канада, Дания, Англия, Финландия, Франция, Германия, Гренландия, Исландия, Ирландия, Израел, Италия, Япония, Лихтенщайн, Люксембург, Малдиви, Холандия, Норвегия, Португалия, Испания, Швеция, Швейцария и Съединени американски щати. Viber последователно ще стартира функционалностите във всички основни пазари в това число България и района и за всички консуматори на Android в идващите няколко месеца.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР