Някои определиха действието му сексуална злоупотреба, а шефът на репортерката

...
Някои определиха действието му сексуална злоупотреба, а шефът на репортерката
Коментари Харесай

Работата Стана Дебела! Ето Коя Е Кралицата На Голото Суши, Която Кобрата Целуна! Видео!

Някои дефинираха действието му полова корист, а шефът на репортерката - Майк Диксън, също изрече неодобрението си от случилото се и разкритикува Пулев.

" Може би сте видели клипа, в който целувам репортерката след успеха ми в събота. Джени в действителност е моя другарка и след изявлението бях толкоз вдъхновен, че я целунах. По-късно същата вечер тя се причисли към мен и други мои другари, с които отпразнувахме триумфа. Във видеото след целувкта и двамата се засмяхме и взаимно си благодарихме. Наистина няма нищо повече от това ", написа Кобрата в профила си в Инстаграм.

Преди това самата Джени Суши разяснява обстановката: " Моментът беше малко неуместен и чудноват ", съобщи тя пред news.com.au. Нейният началник Майк Диксън обаче разкри, че тече следствие на обстановката.

„ Добро утро, на 23 март 2019 година след мача сред Кубрат Пулев и Богдан Дину, един от нашите сътрудници в лицето на Джени Суши бе жертва на нежелана, непредвидена и насилствена целувка от страна на Кубрат Пулев в миг, в който тя се опитваше да организира изявление с него след срещата ”, написа Майк Диксън в публично мнение.

„ Работим безспирно с Джени Суши и екипа на Кубрат Пулев за следствие на въпроса и да предприемем верните стъпки и дейности по-късно злощастно събитие. Искаме да бъде ясно, че Vegas Sport Daily цени сигурността и благосъстоянието на нашите сътрудници повече от всевъзможни рейтинги, кликове и облаги. Също по този начин сме горди от обстоятелството, че предоставяме платформа на нашите публицисти, които споделят същата обич към спорта и качественото наличие ”, написа още той, написа Пик.

„ Това, което се случи на госпожа Суши бе изцяло безпричинно и ние споделяме нейния потрес, болежка и отвращение. На второ място, Vegas Sports Daily се гордее с това, че е платформа, която пази и прави оценка дамите и техния принос към компанията и самата спортна промишленост. Искаме да бъдем ясни, че дамите би трябвало да се усещат сигурни и спокойни, с цел да извършват техните отговорности, без злоупотреби и тормоз на работното място ", продължава изказването.

" Г-жа Суши е скъп член на нашия екип и не утвърждаваме нарушаването на персоналното пространство на нашите чиновници по каквато и да е причина. Заставаме твърдо зад госпожа Суши, до момента в който се опитваме да разгадаем този въпрос. Ще оповестим спомагателни елементи, когато ги разкрием ”, написа още шефът на Vegas Sports Daily Майк Диксън.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР