Някои корпоративни потребители не могат да се разделят с браузъраБраузърът

...
Някои корпоративни потребители не могат да се разделят с браузъраБраузърът
Коментари Харесай

24-годишен Internet Explorer все още се ползва от бизнеса

Някои корпоративни консуматори не могат да се разделят с браузъра

Браузърът Internet Explorer надживя прогнозите и на най-големите си критици
(екранна фотография: Internet Explorer в Windows 10)

Слуховете за гибелта на браузъра Internet Explorer са мощно пресилени. Дори 24-годишната версия 2.0 към момента се употребява на корпоративно равнище, в среда на Windows 10, съгласно изявления във форума Reddit.

В момента Microsoft интензивно постанова своя браузър Edge, който през 2015 година размени Internet Explorer в операционната система Windows 10. Въпреки това, с цел да се поддържа съгласуемост, Internet Explorer към момента е разполагаем за потребителите на Windows 10 като част от операционната система.
още по тематиката
Корпоративните консуматори са изключително заинтригувани от поддръжката на Internet Explorer, защото някои от техните приложения са обвързани с остарелия браузър. Вероятно затова IE продължава да работи без проблеми в Windows 10.

Според изявления по тематиката в Reddit, Internet Explorer 2.0 към момента работи в Windows 10 и то без спомагателни старания от страна на потребителя или систематичния админ. Това е версия за браузъра, която излезе преди повече от 24 години.

Същевременно, Microsoft упорства потребителите да се откажат от потреблението на Internet Explorer, който през годините понесе съществени рецензии, поради несъответственост с уеб стандартите и други проблеми.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР