Новото попълнение на Байерн (Мюнхен) Хари Кейн предупреди, че първият

...
Новото попълнение на Байерн (Мюнхен) Хари Кейн предупреди, че първият
Коментари Харесай

Хари Кейн: Очаквам труден мач с Юнайтед

Новото попълнение на Байерн (Мюнхен) Хари Кейн предизвести, че първият им противник в Шампионската лига Манчестър Юнайтед е доста по-опасен в сравнение с си мислят хората, тъй като нещата на " Олд Трафорд " не вървят.

Юнайтед започва неприятно сезона, а провалянето от Брайтън с 1:3 към този момент стартира да оказва напън на мениджъра Ерик загар Хаг. Познавайки ситуацията, капитанът на Англия Кейн, който пристигна в Байерн от Тотнъм предишния месец е на мнение, че тимът му би трябвало да бъде нащрек. Двата тима си дават среща в сряда в група А от 22:00 часа.

" Труден мач. Знам, че Манчестър Юнайтед минава през сложен интервал, само че от време на време такива тимове са доста рискови, тъй като постоянно желаят да се върнат в огромната игра “, сподели Кейн пред Sports Illustrated.

„ Трябва да сме подготвени за такова нещо. И несъмнено, желаеме да имаме почитателите зад тила ни. Ако можем да вкараме ранен гол, ще бъде супер, само че е доста по-важно да наложим темп и да търсим нашата активност “, споделя още голмайсторът.

„ Шампионската лига постоянно е било едно особено съревнование. Няма и по какъв начин да не помни първия си мач с Байерн, тъй че се надявам споменът да е позитивен. “

Кейн към момента не е печелил сериозен трофей, а най-близо беше през 2019-а година на финала в този шампионат със Спърс против Ливърпул. Но се надява тази наклонност да се промени с Байерн, които имат 11 следващи шампионски трофеи в Германия и са вдигали трофея в Шампионската лига шест пъти.
Кейн се трансформира на момента във значим човек в тима, какъвто търсеха треньорите преди, а и Карл-Хайнц Румениге като президент на тима. Вече вкара 4 гола и стартира да се трансформира в водач.

" Не върша нищо по-различно от това, което съм правил в който и да е от другите ми клубове. Обичам да давам образец на подготвителното игрище и в мачовете. Говоря със съотборниците си, оказвам помощ им и се пробвам да схвана по какъв начин мога да стимулирам тях ", сподели той, когато го похвалиха за вкарването на нова сила в съблекалнята.

Kейн също по този начин се изрече ласкаво за треньора Томас Тухел който оприличи като " добър човек със страхотни хрумвания. Нашите връзки са положителни. Той е един от топ-треньорите в света и непрекъснато ме кара – както и останалите – да се подобряваме ".

Ho пък Тухел няма да бъде край тъчлинията в сряда, защото би трябвало да изтърпи наказване, което му беше наложено поради премахване от пейката през април. Тухел би трябвало да гледа от трибуните, до момента в който неговите помощници Антъни Бари, Арно Михелс и Жолт Лоу ще управляват мача.
Другите два тима в групата са Галатасарай и ФК Копенхаген, които ще играят три часа по-рано под управлението на съдийска бригада от България отпред с Георги Кабаков.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР