Яростта продължи да расте, докато Eden Golan представляваше Израел по

...
Яростта продължи да расте, докато Eden Golan представляваше Израел по
Коментари Харесай

Израелският изпълнител Eden Golan отново беше освиркван по време на изпълнение на Евровизия на фона на протести

Яростта продължи да пораства, до момента в който Eden Golan представляваше Израел по време на финала на Евровизия тази събота - и осъществяването й получи още един мразовит банкет.

20-годишната певица беше обект на несъгласия, защото мнозина стачкуваха против присъединяване й в песенния конкурс заради израелско-палестинския спор в линията Газа. По време на генералната подготовка в четвъртък Идън беше освирквана от пропалестински зяпачи, когато се качи на сцената, с цел да извърши песента си Hurricane.

В последна сметка Идън стигна до финала, часове откакто протестиращите излязоха по улиците на Малмьо, където се организира финалът, с цел да покажат поддръжката си за Палестина. Оттогава рецензиите не престават - певицата, която зае мястото на дисквалифицирания Joost Klein на сцената, беше освирквана за повторно по време на осъществяването си.

Още по-лошо за състезателя от Евровизия, освиркването беше ясно чуто от доста фенове на BBC One. Чувате освиркванията и по малкия екран ”, уточни един от т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР