Мъж, който се бореше да се качи на стълбата на

...
Мъж, който се бореше да се качи на стълбата на
Коментари Харесай

21-годишен мъж построява собствен дом в гаража на родителите си само за £15 000 по трагична причина

Мъж, който се бореше да се качи на стълбата на собствеността, похарчи единствено £15 000 за първия си дом - като го построи в родителите си ' гараж.

21-годишният Джош Джоунс убеди майка си и татко си да му разрешат да преустрои гаража към фамилния им дом с четири спални в Тунбридж Уелс в апартамент с една спалня. След като спести £4000, Джош реши да похарчи парите, с цел да трансформира пространството в собствен личен дом, вместо да внесе като жилищен депозит.

Той стартира строителството през януари 2023 година и му лиши осем месеца, с цел да приключи работата - със препоръки, които той подхвана от YouTube. Джош свърши цялата работа самичък – изцяло оголи покрива на гаража, изравни пода, добави дренаж, построи кухня, сложи баня и спалня.

Той похарчи £14 700 за материали, реалокира се в новия си дом живее през май 2024 година с приятелката си и споделя, че родителите му са „ щастливи за него “. Джош, озеленител от Тунбридж Уелс, Кент, сподели: „ Наемането е неуместно скъпо. Живеех с майка ми при татко ми...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР