На 3 май следобед Роджър Фортсън отвори вратата на апартамента

...
На 3 май следобед Роджър Фортсън отвори вратата на апартамента
Коментари Харесай

Експерти казват, че оръжието само по себе си не оправдава смъртоносната сила при фаталната стрелба по летец от Флорида

На 3 май следобяд Роджър Фортсън отвори вратата на жилището си във Флорида с револвер в ръка и незабавно беше прострелян шест пъти от заместник-шериф, отговарящ на тъжба за спор.

Поддръжниците на Фортсън показват бързото решение на заместник-шерифа да открие огън и елементарното му наличие в жилището - където старши летецът от Военновъздушни сили явно е бил самичък и FaceTiming с приятелката му — като доказателство, че това е явно безпричинно ликвидиране и последната покруса, включваща черен американец, убит вкъщи от органите на реда. Междувременно управляващите са иззели Фортсън да държи револвер, когато е отворил вратата, с цел да показват стрелбата като явен случай на самоотбрана за народен представител, изправен пред решение за елементи от секундата, живот или гибел.

Разследващите ще вземат поради тези фактори, когато вземат решение дали да издигнат обвиняване против заместник-председателя при положение, който отразява и действителностите, с които чиновниците се сблъскват всеки ден в страна, в която милиони хора...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР