Две огнени представления запалиха“ пространството пред Централна поща в града

...
Две огнени представления запалиха“ пространството пред Централна поща в града
Коментари Харесай

Зрелищна огнена вечер на 6FEST

Две огнени представления „ възпламениха “ пространството пред Централна поща в града под тепетата. Заради дъжда през вчерашния ден, огненият танцов театър на българската трупа Агни Сатя „ Кой съм аз... “ беше изигран след представлението на унгарското трио от Firebirds “Flying Embers ”. Двете представления бяха изиграни пред погледите на десетки минувачи, които спираха, с цел да се насладят на играта с огъня и да приветстват осъществяванията, които уредниците от фестивала за улични изкуства 6Fest осигуряваха.
Прочетете още
Пламъците от спектаклите заразяваха и пълзяха по настилките на пл. " Централен ", до момента в който артистите въртяха факли с ефектни комбинации във въздуха. И до момента в който унгарските реализатори залагаха в осъществяването си на представление, на преодоляването на стихията на огъня и ефектни танци с нея, на обилни пироефекти и майсторско въртене на огнените си принадлежности, българските им сътрудници извършиха представлението си с повече танци, пластика и ритуалност. При тях огънят беше част от танца, към този момент овладян, той наблягаше осъществяванията на изпълнителките, които търсеха себе си.

Фестивалът за улични изкуства 6Fest продължава и на следващия ден вечер пред Централна поща и Военния клуб, както и на сцената на Базар Капана, като предлага още веднъж улични представления и развлечение за дребни и огромни.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР