Новото попълнение на Барселона Мартин Брейтуейт говори пред каталунската преса

...
Новото попълнение на Барселона Мартин Брейтуейт говори пред каталунската преса
Коментари Харесай

Брейтуейт: По-лесно е да играеш в Барса, отколкото в Леганес

Новото попълнение на Барселона Мартин Брейтуейт приказва пред каталунската преса по разнообразни тематики към изключителния си трансфер от Леганес на “Камп Ноу”. Ето и част от тях:

Новината за прехвърлянето

Не получих непосредствено позвъняване, което да ме увери, че всичко е готово. Вместо това ми пратиха едно доста ясно известие: “Барселона в действителност се интересува от теб”. На никого не споделих за това. Бях благополучен, само че не желаех да демонстрирам страстите си прекомерно доста, в случай че не се окаже 100% несъмнено. Съпругата ми не разбра за прехвърлянето от мен. Не желаех да й го разкрия заради същата причина. Все отново трябваше да седна и да й кажа: “Виж, би трябвало да приказвам с теб. Имам нещо, за което да ти кажа, само че съм сигурен, че към този момент си го прочела във вестниците или пък фамилията ми към този момент ти го е казало”. Моите родственици ме питаха същото: “Мартин, за какво не ни сподели за това?”

Лионел Меси

Да упражнявам с Меси е необикновено, той е огромно момче. Винаги е подготвен да помогне на останалите играчи.
'”I came here to stay many years”' [sport] pic.twitter.com/Ckhf2MkwXB
— barcacentre (@barcacentre) March 6, 2020 Адаптацията

Още щом разбрах за прехвърлянето, започнах да виждам видеоклипове. Фокусирах се върху метода на игра и придвижването. Старая се да управлявам страстите си и да бъда по-добър на терена.

Предизвикателството “Барселона”

Пристигнах в Барселона в съвършения миг. Предизвикателство е да изляза от зоната си на комфорт. По-лесно е да играеш в Барса, в сравнение с в Леганес. Тук топката ще е в теб от самото начало. Около себе си имаш положителни играчи, които ще те намерят.
Was moving to Barça moving out of your comfort zone?

— Braithwaite: " In some ways, yes. But that's not what I fear. I came here for a challenge. "
— Barça Universal (@BarcaUniversal) March 6, 2020 Перспективите

Тук съм, с цел да играя в Барса доста години. Чувал съм единствено положителни неща за клуба. Ако хората си мислят, че съм пристигнал единствено за няколко месеца, ще ги изненадам, когато ме видят идващия сезон в Шампионската лига с Барса.

Целите

Тук съм и съм благополучен, само че не задоволително. Мисля за първия ми гол с Барса на “Камп Ноу”. 100% имам вяра, че ще спечелим Ла Лига. Вярвам в това и ще го създадем.
'”I’m 100% confident in winning LaLiga”' [md] pic.twitter.com/RT6c1xZHnm
— barcacentre (@barcacentre) March 6, 2020 Дебютът на “Камп Ноу”

Изненада ме реакцията на почитателите. Много съм удовлетворен от посрещането. За мен това беше като в сън.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР