Новоизбраният американски президент Джо Байдън определи Рон Клайн за началник

...
Новоизбраният американски президент Джо Байдън определи Рон Клайн за началник
Коментари Харесай

Байдън определи началник на кабинета на Белия дом

Новоизбраният американски президент Джо Байдън дефинира Рон Клайн за шеф на кабинета на Белия дом. 

Клайн е непосредствен до Байдън и беше негов консултант по времето, когато заемаше поста на вицепрезидент. През 2014 година беше координатор за битката с вируса на ебола, а в този момент се занимава с проблемите, свързани с ковид.Той е и гневен критик на дейностите на сегашния президент Доналд Тръмп във връзка със оправянето със болестта.

В щата Джорджия започна ръчно броене на всички бюлетини от президентските избори, като означи, че разликата в гласовете, подадени за президента Доналд Тръмп и съперника му Джо Байдън, е единствено 14 111 гласа.

Байдън обаче не се нуждае от електоралните гласове от Джорджия, с цел да завоюва изборите. С успеха си в Пенсилвания, оповестена от медиите в събота сутринта, той се снабди с повече от нужните 270 електорални гласа, с цел да бъде определен.

" При толкоз дребна разлика се постанова цялостно ръчно броене във всеки окръг. Това ще помогне за построяването на доверие ", сподели на конференция секретарят на Джорджия Брад Рафенспъргър. Той означи, че в щата са били подадени към 5 милиона гласа и че конкуренцията е от " национално значение ". Рафенспъргър добави, че ще изследва всички изказвания за изборни измами, само че не даде знак за съществуването на доказателства за всеобщи нарушавания.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР