Ново проучване показва, че милениълите - хората, които в момента

...
Ново проучване показва, че милениълите - хората, които в момента
Коментари Харесай

Японските учени: 76% от жените мастурбират редовно

Ново изследване демонстрира, че милениълите - хората, които сега са известни като консуматорите - мастурбират най-вече от всички други в миналото. Проучването е направено от японските учени, които употребявали данните на 13 000 души на възраст от 18 до 74 години. Поръчано е от японската компания за секс играчки TENGA, която търсила метод да опознае още повече своите клиенти. Откритието демонстрира, че 92% от мъжете и 76% от дамите мастурбират постоянно. Искаме да обърнете внимание, че 76% от дамите МАСТУРБИРАТ РЕДОВНО, затова има ли смисъл да продължаваме да се лъжем.
Знаем, че гледахте порно, само че съмненията за мастурбацията от дълго време не са били толкоз високи. По тази причина споделяме и тази завладяваща статистика. И до момента в който това са данните единствено на американското общество, японците признават, че сходни резултати са видяни и в Азия и Европа.
Други нови трендове разкриват, че обществото изпитва значима потребност да споделя интимни секрети по отношение на мастурбацията - обменят опит. Манипулирането на половия орган работи пагубно на някои древен догми, само че пък от научна позиция ще разреши намаляването на равнищата на холестерола, както и понижава възможностите за заболяване от рак. Пример може да бъде Уолтър Уайт, който явно не е скубАл пилето. Редица изследвания демонстрират, че мастурбацията е нездравословна, само че това е просто следващият опит на феминистките да те накарат да си намериш жена, прочее, същите към този момент се изрекоха по тематиката за секс роботите. Та на финала няма угодия, само че какво значение има, мастурбацията към момента е безвъзмездна!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР