Новият треньор в „Гласът на България“ гостува в студиото на

...
Новият треньор в „Гласът на България“ гостува в студиото на
Коментари Харесай

Летните превъплъщения на Дара: Готова съм да експериментирам!

Новият треньор в „ Гласът на България “ гостува в студиото на „ Тази събота “, с цел да опише за своята нова ария, която се отличава с доста динамиka и промяна на разнообразни визии. Много задгранични платформи също завъртат парчето и то става част от редица плейлисти.

Идеята за промяната на визии е била на самата Дара. Споделя, че е имала даже по-щури показа за видеото, като да скочи от постройка, само че в последна сметка някои не са били осъществени. В клипа към парчето Дара се люлее на обръч и зад нея бушува същински огън. Певицата споделя, че не се е страхувала: „ Аз съм подготвена да опитвам! "

Демото на песента е записано от дълго време и даже забравено. Дара споделя, че е станало като на смешка. Когато го чува още веднъж много по-късно, взема решение, че този план би трябвало да се осъществя.

Дара е и най-младият треньор в " ".

„ Като ми звъннаха, бях във екстаз, само че гледах да нямам доста упования. Страшно доста го желаех и се веселя, че съумях да си извоювам стола. “

Изпълнителката желае да оказва помощ на участниците във формата със своя опит. Гласът, който ще търси, е този, който може да я накара да мечтае, а тембърът би трябвало да е характерен.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР