Новият треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев получи лоши новини в

...
Новият треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев получи лоши новини в
Коментари Харесай

Дерменджиев получи лоши новини в навечерието на мача срещу Фенербахче

Новият треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев получи неприятни вести в навечерието на гостуването на Фенербахче. Той няма да може да разчита на левия бек Марсел Хайстер и халфа Иван Йорданов. Лекарският щаб на орлите не съумя да ги възвърне за значимия конфликт в Истанбул. За сметка на това обаче изцяло подготвен за игра, освен това от първата минута, е централният нападател Квадво Дуа.

Швейцарецът, който бе притеглен през лятото за 3 милиона евро от немския втородивизионен Нюрнебрг, ще може да започва. Таранът влезе като запаса през уикенда при 0:0 против Арда в Кърджали, като преди този момент дълго отсъства от терените. Той получи травма при 1:1 против Олимпия Любляна в Разград на 26 юли.
 Разтърсеният Лудогорец излиза за достойнството си в Истанбул
Разтърсеният Лудогорец излиза за достойнството си в Истанбул

Разградчани се изправят против Фенербахче от 19,45 часа

Очаква се Дуа да води офанзивата довечера на " Шукрю Сарачоглу ". Това значи, че бразилецът Руан Крус ще остане на аварийна пейка.

Георги Дерменджиев ще би трябвало да преценя по какъв начин и какъв брой дълго да употребява и капитана Антон Недялков, който след дълго лекуване бе титуляр против Арда. Най-вероятно той ще е ляв бек вместо Хайстер, а в центъра на защитата ще си партнират Ноа Сонко Сундберг и Оливие Вердон.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР