Новият старши треньор на Локомотив (София) Станислав Генчев говори преди

...
Новият старши треньор на Локомотив (София) Станислав Генчев говори преди
Коментари Харесай

Станислав Генчев: Искаме да изградим отбор, с който всички да се съобразяват

Новият старши треньор на Локомотив (София) Станислав Генчев приказва преди първата подготовка на тима за идващия сезон. Наставникът на " железничарите " разгласи, че към групата се е включил бразилски флангови футболист.

Младият експерт съобщи, че задачата пред него и екипа му е да изградят тим, с който всички да се преценяват и изрази вяра, че Локомотив ще бъде в по-предни позиции.

" Имаме единствено един нов футболист към този миг - бразилецът Франка, който дойде преди няколко часа. Надявам се до края на седмицата да притеглим още нови попълнения.
Селсо Рапосо закъснява с присъединението си към отбора. Той не е освободен от клуба и надлежно ще бъде санкциониран ", стартира Генчев.

" Първата цел е да изградим тим, с който всички да се преценяват. Мястото на Локомотив е в по-предни позиции, а не да се бори за оцеляване. Колкото по-напред се класираме, толкоз по-добре. Искаме да сменяем напусналите централни бранители с такива, които да паснат на тима. Там изпитваме най-големи затрудения все още.

Търсим и офанзивни футболисти на всяка една позиция. Надявам се да притеглим най-малко още двама играчи. Под наем няма да взимаме футболист. Всеки един състезател, който пристигна, ще бъде с контракт с Локомотив. Предпочитам български играчи, защото акомодацията е по-лесна. Пазарът обаче е извънредно ограничен и българските играчи, които може да притеглим, са малко.

Общо четирима от школата ще упражняват с първия тим. От тях зависи да сграбчен своя късмет. Не съм приказвал с Иван Колев. Предложението на клуба пристигна в подобаващ миг. Локомотив е име в българския футбол, изискванията тук са положителни.

Президентът прави всичко належащо за развиването на клуба. Надявам се да оправдая доверието. Имах удоволствието да работя с доста положителни задгранични експерти. Надявам се с добития опит да съумея да оказа помощ на Локомотив ", сподели още младият експерт.
 Венци: До четвъртък разгласяваме прехвърлянето в Барса! Предадоха Ясен! Ботев (Пд) предлага безумство Венци: До четвъртък разгласяваме прехвърлянето в Барса! Предадоха Ясен! Ботев (Пд) предлага безумство 6 юни | 18:29 875 1  Заги: Надявам се футболистите да имат по-голямо самочувствие и да създадем по-добър сезон Заги: Надявам се футболистите да имат по-голямо самочувствие и да създадем по-добър сезон 6 юни | 18:27 156 0  Лудогорец не се интересува от северномакедонския национал Дарко Велковски Лудогорец не се интересува от северномакедонския национал Дарко Велковски 6 юни | 17:48 929 0  Финландец, свирил мачове на Левски и ЦСКА - София, ще управлява Гибралтар - България Финландец, свирил мачове на Левски и ЦСКА - София, ще управлява Гибралтар - България 6 юни | 17:44 559 1  Талантите на Лудогорец от набор 2008 и 2009 ще вземат участие в влиятелни шампионати с европейски грандове Талантите на Лудогорец от набор 2008 и 2009 ще вземат участие в влиятелни шампионати с европейски грандове 6 юни | 17:27 442 0  Дъщерята на Ясен Петров: Поклон пред труда на татко ми и всички почтени българи Дъщерята на Ясен Петров: Поклон пред труда на татко ми и всички почтени българи 6 юни | 16:57 2417 23 Виж всички Водещи Новини  Венци: До четвъртък разгласяваме прехвърлянето в Барса! Предадоха Ясен! Ботев (Пд) предлага безумство Венци: До четвъртък разгласяваме прехвърлянето в Барса! Предадоха Ясен! Ботев (Пд) предлага безумство 6 юни | 18:29 875 1  Саша Илич: ЦСКА би трябвало да играе офанзивно, желая да реализира велики неща с клуба Саша Илич: ЦСКА би трябвало да играе офанзивно, желая да реализира велики неща с клуба 6 юни | 15:31 10809 159  Ръководството на БФС изрази възмущението си от държанието на националния тим Ръководството на БФС изрази възмущението си от държанието на националния тим 6 юни | 13:01 26498 124  Георги Караманджуков: Лудогорец постоянно се цели в най-високите оценки Георги Караманджуков: Лудогорец постоянно се цели в най-високите оценки 6 юни | 14:03 8422 15  Ботев (Пд) с революционно предложение до БФС Ботев (Пд) с революционно предложение до БФС 6 юни | 11:11 45495 108 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР