Новият старши треньор на ФК ЦСКА 1948 Атанас Рибарски коментира

...
Новият старши треньор на ФК ЦСКА 1948 Атанас Рибарски коментира
Коментари Харесай

Рибарски: Надявам се да покажем максимума от възможностите си срещу Лудогорец

Новият старши треньор на ФК ЦСКА 1948 Атанас Рибарски разяснява обстановката в клуба и показа какво желае да промени в играта на отбора. Наставникът даде конференция преди дуела с Лудогорец в efbet Лига.

" Първият против третия в класирането, чака се сложен дуел предвид на миналия мач за Купата. Мислим, че ще успеем да приповдигнем настроението и да изглеждаме по по-различен метод и да покажем максимума на опциите ", показа треньорът на " алените ".

" Нов треньор на първия тим, да, само че мисля, че съм задоволително време в клуба. Познавам добре футболистите. Всичко не може да ми е ясно, само че най-важното към този момент е. Това не бе максимума на опциите на играчите ", добави той.

" Постоянен ментор няма, всеки треньор рано или късно го уволняват. Може би обстановката не е лека, само че в този момент да тръгваме да вършим драми и нещастия - няма смисъл. Трябва да се фокусираме на идващия мач и да намерим верните решения. Вярваме във опциите на играчите ", разяснява Рибарски.
 ФК ЦСКА 1948 благодари на последователите си за поддръжката във финала с Лудогорец
ФК ЦСКА 1948 благодари на последователите си за поддръжката във финала с Лудогорец

" Резултатите не са оптимални, в този момент за формата на играчите не мога да приказвам, там има данни, на които ще се опрем. Има три мача до края, задачата са бронзовите медали. С оглед на положението на тима най-важното в подобен миг е времето, а ние го нямаме. Кой знае какви радикални промени няма да се създадат "

На въпрос за кадровите проблеми в отбора Атанас Рибарски отговори: " Имаме проблеми с няколко индивида. На този стадий не могат да вземат присъединяване и в подготвителния развой. Иначе физическото положение на играчите е обикновено да не е оптимално след толкоз мачове и в края на сезона. Играхме и в Купата, играхме и с Левски на терен, който беше тежък. Всичко това си дава отражение, което няма по какъв начин да не отбележим, само че не е опрощение. "
 Снимка 619763
Източник:

" Да понижим грешките при играта с топката и да увеличим малко интензитета на акциите в отбрана. Надявам се да забележим същинското лице, а не това, което видяхме оня ден. Няма какво да се лъжем, обстановката сега е такава, остават три мача, а задачите са високи. Надали за това малко време можеше да се откри ментор. Мисля, че познавам сносно обстановката в клуба и това може би е наклонило везните да изберат мен. Предстоят тежки съперници, не желая да се извинявам с нищо ", показа още треньорът на ФК ЦСКА 1948.

" Мисля, че последната една година клубът предприе една линия, която да основава конкуренция от играчи, които може би са най-хубавите в efbet Лига. Тази линия ще продължим да я следваме, към този момент за съответни позиции не мисля, че можем да разясняваме, тъй като има доста незнайни. "
 Снимка 619760
Източник:

Атанас Рибарски разяснява и представянето на втория тим на ФК ЦСКА 1948, който е водач във Втора лига.

" Гордея се с резултатите във втория тим. Поздравявам момчетата във втория тим. Доста добре се познаваме. Не слугувам на това дали ще станем първи или трети. По-важен е стилът на игра и държанието на играчите. Надявам се и във Втора лига нещата са окей. Всички момчета, които се намират долу са евентуални участници в първия тим. Първото място във Втора лига не е толкоз значимо, а по-важно е налагането на момчета, като Емил Ценов. Сигурен съм, че всеки може да вземе присъединяване в първия тим. Към края на сезона има много отмалялост "

" Иска ми се да се абстрахирам от нещата отвън терена. Искаме оптимално бързо да си върнем усмивките от успехите и такива презумции не желая и да разясня. Сигурен съм, че каквото е належащо да създадем, ние сме клубът, който прави само и единствено на терена в тези 90 минути, в които се дават точки и се вкарват голове. Радвам се, че съм тъкмо в подобен клуб. И другите тимове да последват нашия образец ", приключи Рибарски.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР