Новият шеф на Туитър Илон Мъск реши да отложипускането на

...
Новият шеф на Туитър Илон Мъск реши да отложипускането на
Коментари Харесай

Мъск отлага платените акаунти за сини значки в Туитър

Новият началник на Туитър Илон Мъск реши да отложипускането на услугата за верификация „ Blue Verified “за сини значки в платформата, „ до момента в който се сътвори мощно доверие в прекъсването на подправените профили ".

Освен това се чака Туитър профилите на организации и лица да имат разнообразни цветни отметки за в бъдеще. Мъск не даде повече детайлности.

Мъск вкара нов абонамент след покупката на Туитър

Мъск купи Туитър за към 44 милиарда $ в края на октомври. Функцията, която след това беше основана на 9 ноември за закупуване на значкичрез абонамент, беше бързо спрянаслед честото появяване на подправени сметки на звезди и марки.

Миналата седмицаМъск разгласи, че щевъведе по-добра версия на функциятаотново до края на предходната седмица,което не се случи. След това той уточни, че абонаментът няма да бъда разполагаем до 29 ноември.

Потребителите основават подправени сметки с купени значки

Години наред значките се давахана политици и други известни персони, както и на компании и организации, откакто са били деликатно тествани от Туитър.

Според новия модел всеки, който заплаща осем $ на месец, би трябвало да получи значка. Няма инспекция на идентичност.

Някои консуматори сътвориха подправени сметки с значки, които са закупили. Това докара и до всеобщо разпространяване на подправена информация.

Туитър спря доста от тях, само че бързо изменящите се опити на компанията да се оправи с казуса засилихаоще повече объркването.

Експерти по-рано предизвестиха, че новата абонаментна услуга „ Twitter Blue “, оповестена от новия началник Илон Мъск, която разрешава на потребителите да заплащат $7,99на месец за синя отметка, ще бъде неотложно експлоатирана от неприятни артисти и измамници и ще подкопае доверието в платформа.

Фалшивите сметки популяризират подправени отзиви

Фармацевтичната компания „ Eli Lilly “ бе принудена да се извини на потребителите си в платформата, които бяха накарани да повярват от подправен акаунт, че инсулинът ще се популяризира гратис в бъдеще.

Предполагаемо доказан подправен акаунт на търговеца на плодове „ Chiquita “ разгласи, че е свалил бразилското държавно управление.

След поглъщането от Мъск, платформата се бори, наред с други неща, с нежеланието на огромните рекламни клиенти. Приходите от реклама неотдавна представляваха към 90 % от приходите на компанията.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР