По нестандартен начин Движението за права и свободи откри предизборната

...
По нестандартен начин Движението за права и свободи откри предизборната
Коментари Харесай

С народни борби ДПС откри предизборната кампания в община Две могили

По ексцентричен метод Движението за права и свободи откри предизборната си акция в община Две могили, област Русе. Местното управление на партията избра след 32 години да възвърне традицията на националните битки, които привлякоха стотици симпатизанти и жители от района.

„ Предстоят избори за народни представители в 50-тото Народно заседание и за членове на Европейския парламент. На 9 юни ние би трябвало да дадем своя глас. Движение за права и свободи област Русе има актуализирана листа с млади и осъществени хора с опит. Нашата листа не значи единствено ново начало, нашата листа значи и последователност. “ съобщи лидерът на листата Ализан Яхова. Тя посочи, че представителите на листата са от всички общини в региона и постоянно са измежду хората. „ Да решаваме проблемите на хората и да бъдем дружно с тях е главният политически принцип, който ще следваме и след изборите. Движението за права и свободи ще подсигурява излизането от демографската рецесия, интензивен стопански напредък, отбрана на правата и свободите на българските жители и несъмнено един съвременен и реформиран, обединен и взаимен Европейски Съюз. “ акцентира Ализан Яхова, която е и член на Централното оперативно бюро на партията.

На собствен ред в обръщението си общинският ръководител на Движение за права и свободи Юсеин Юсеинов сподели, че партията постоянно си е давала сметка за отговорността, която носи работейки неуморно в полза на хората. “Работим всекидневно, освен от избори до избори, тъй като нашият народ схваща безпогрешно кой стои до него. Движение за права и свободи е партия с ясна задача. Винаги е отстоявала полезностите на евроатлантизма, пази правата и свободите на всички и показва политическо визионерство и мъдрост. “ добави Юсеинов.

В “Големите национални битки ” участваха над 200 борци разпределени в 27 тима от цялата страна, което се случва за първи път региона. Сред тях бяха Хасан Исаев, олимпийски и международен първенец, Валентин Гецов вице олипийски първенец, притежател на златния пояс на Дан Колов и балканския първенец Фейзула Кязим.

„ Винаги търсим смисъл, в това, което вършим. Борбата е доста повече от съревнование. Тя е знак на силата на духа, на непримиримостта и на борбата за триумф. В живота, всеки триумф идва с изпитание, неизменност и подготвеност да преодолееш компликациите. Човек би трябвало да играе почтено, само че твърдо, и да има вяра в силите си, без значение от провокациите. Този шампионат е знак на нашата обща цел за по-добро бъдеще и дано ни подсети, че без значение от пречките по пътя, дружно сме по-силни и можем да реализираме всичко, към което се стремим. “ показа в своето изявление основният уредник на събитието Сезер Сабах и претендент за депутат от листата на Движение за права и свободи. Той акцентира също, че Европа се трансформира. Затова е доста значимо кой ще съставлява България в Европейския парламент. Сабах подсети, че със своя Манифест само Движение за права и свободи има начертана пътна карта с политиките които отстоява в европейските институции и българския парламент.

Сред формалните посетители бяха кметът на община Две могили Божидар Борисов, кметът на община Ветово доктор Мехмед Мехмед, регионалният шеф на Русе Драгомир Драганов, регионалният ръководител на Движение за права и свободи и втори в листата за народни представители Айдоан Джелил.

С това мощно начало на предизборната акция в района придвижването дава поръчка, че ще постави повече старания и ще работи интензивно с цел да усъвършенства своя резултат. Така Движение за права и свободи за следващ път потвърждава, че всеки избор е значим и би трябвало да се подходи отговорно.

Купуването и продаването на гласове е престъпление
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР