Новият професионален водач на компанията е бивш IT специалист Дискордиа, една

...
Новият професионален водач на
компанията е бивш IT специалист Дискордиа, една
Коментари Харесай

Дискордиа вече с 1000 професионални шофьори

Новият професионален лидер на компанията е някогашен IT експерт

Дискордиа, една от най-иновативните и бързо разрастващи се транспортно-логистични компании в Европа, посрещна в екипа си водач №1000. Новото попълнение е 38-годишният Илиян Илчев, който е бил IT експерт преди да стане професионален лидер. Интересът му към шофьорската специалност се поражда благодарение на любовта му към пътешествията и историите на негови приятели, работещи в тази сфера. Преди първия си курс Илиян получи специален плакет от управлението на компанията.

Назначаването на водач №1000 е поредното голямо достижение за Дискордиа. През изминалата година компанията съумя да увеличи флотилията си до 700 камиона и да продължи да оперира сполучливо въпреки предизвикателствата, породени от пандемията. Целта на Дискордиа за 2021 година е да продължава да разраства автопарка си, но и да уголемява екипа си, като проектът за тази година е да доближи до 1650 служители.

„ За мен е голяма горделивост, че екипът ни от професионални водачи към този момент достигна рекордните 1000 души. Вярвам, че това е показателно за качеството на компанията като желан шеф и водач в транспортно-логистичния бранш. Благодаря на всички наши чиновници, които не престават да утвърждават Дискордиа като знак на качество, професионализъм и уместност. Сигурен съм, че дружно ще реализираме още много успехи “, споделя Димитър Секулов, директор „ Собствен превоз “ в Дискордиа.

През 2020 година компанията вкара ключови промени в бизнеса си, интегрирайки LEAN принципите на работа, ориентирани към постоянната оптимизация на всички процеси. Дискордиа продължава да инвестира в най-новите технологии на пазара, посредством които да увеличава ефективността си и да построява комфортна работна среда.

*Източник: Дискордиа
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР