Suzuki Motor Corporation обяви нова стратегическа инвестиция, този път в

...
Suzuki Motor Corporation обяви нова стратегическа инвестиция, този път в
Коментари Харесай

Suzuki инвестира в в компания за автономна мобилност

Suzuki Motor Corporation разгласи нова стратегическа инвестиция, този път в американската компания Glydways, занимаваща се с решения за самостоятелна подвижност в градски условия.

Glydways е започваща компания, която създава капсулни самостоятелни и напълно електрически решения за бърза градска подвижност, които се движат по авансово картографирани и обособени пътища и пътни ленти.

" Тяхната задача е да създадат гражданска война в градската подвижност посредством нова си система за придвижване, която е по-ефективна и комфортна с по-ниски инфраструктурни и оперативни разноски ", споделят от Suzuki, като показват още, че двете компании са стартирали диалози и за партньорство в региона на създаването и производството на коли.

" Имаме мощен интерес към задачата на Glydways за решение на проблемите с трафика в международен мащаб посредством потреблението на техните компактни транспортни средства и лека отделена инфраструктура ", споделят още от Suzuki. " Тяхното решение има доста общо с философията на Suzuki- По-малки, по-малко, по-леки, по-къси и красиви, и бихме желали да подкрепим Glydways в постигането на визията им, като предложим нашия опит, опит и технология за произвеждане на дребни коли ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР