Новият политически сезон започна с декларации на лидерите на парламентарните

...
Новият политически сезон започна с декларации на лидерите на парламентарните
Коментари Харесай

Партиите представиха приоритетите си за новия политически сезон

Новият политически сезон стартира с заявления на водачите на парламентарните групи. В изявленията си те подчертаваха върху главните тематики, върху които ще концентрират вниманието си през годината.

Председателят на Народното събрание предизвести, че от всички в залата зависи изборите да не се трансфорат в оклеветяване на съперника.
Цвета Караянчева - ръководител на Народно събрание: А в оспорвано спортсменско съревнование, при което се изправят едни против различен почтени претенденти с ясни и мощни политически послания.
Целта на ГЕРБ е в Европарламента да изпратят най-малко шестима души, а на локалния избор ще поддържат сполучливите кметове на партията и на инициативни комитети, работили добре с ръководещите.
Цветан Цветанов - ръководител на ПГ на ГЕРБ: Много ми се желае през идващите месеци прагматизмът в тази зала да заглуши популизма, а политическите причини да вземат връх над заклинанията. Аз бих желал през 2019 година в Народното събрание да имаме повече общи и извоювани за всички нас дела, в името на българите.
Корнелия Нинова чака 2019 година да постави завършек на статуквото и да е начало на политическа смяна в България и Европейски Съюз. Категорична е, че Народното събрание е с изчерпано доверие и непосредствено се обърна към българите.
Корнелия Нинова - ръководител на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ": Начинът за това е единствено един - предварителни парламентарни избори и каквото вие, народът реши, ние ще го осъществим.
Като историческа дефинира 2019 година Волен Сидеров. Според него тази година ще се реши конфликта " глобализъм - антиглобализъм ", " соросоизъм - обичайни полезности ".
Волен Сидеров - ръководител на ПГ на " Обединени патриоти ": Аз предлагам през тази година да не си пречим по остарял български бит един на различен, тъй като, в случай че това нещо го преодолеем, ние сме просто непобедими - знаем го от историята.
Според Мустафа Карадайъ 2018 година е била изгубена за България поради поредност от кавги. Призова да бъде призната стратегия за ускорено развиване на страната, с цел да бъде догонен междинният стандарт на живот за Европейския съюз. Обяви, че Движение за права и свободи ще работи за:
Мустафа Карадайъ - ръководител на ПГ на Движение за права и свободи: Търсене на разговор и консенсус за целите и програмата за развиване и несъмнено - нов модел на ръководство.
Воля желае смяна, разгласи Веселин Марешки и прикани:
Веселин Марешки - ръководител на ВОЛЯ: Да създадем екшън проект в месеците преди европейските избори, в който предпочитано да заложим повишение на приходите на хората, поддръжка на дребния и междинния бизнес, незабавни ограничения за превъзмогване на демографската рецесия.
Началото на новия политически сезон стартира с химните на България и на Европейския съюз.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР