Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник започна с победа

...
Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник започна с победа
Коментари Харесай

Рангник се възхити на Роналдо

Новият управител на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник стартира с победа с минималното 1:0 над Кристъл Палас. Успехът обаче не пристигна по никакъв начин елементарно, а попадението падна едвам към края на срещата.

Въпреки това немският ментор остана удовлетворен от представянето на новите си подопечни и изключително от метода им на игра през първия половин час.

" Много съм удовлетворен от метода ни на игра, изключително през първият половин час, когато пресирахме необикновено. Единственото, което ни липсваше, бяха едно или две попадения. Начинът, по който се защитавахме, по който контролирахме цялата среща, чистата мрежа са най-важните неща. Това са и нещата, които би трябвало да подобряваме. Трябва да продължаваме да не позволяваме голове.

Много съм впечатлен от показаното след единствено една подготовка. Справихме се доста по-добре от това, което чаках. Винаги се опитвахме да водим играта, не отстъпихме в нито един миг, може би като се изключи последните пет минути. Опитвахме се да ги държим надалеч от нашата врата. Искахме да играем с двама нападатели в центъра.

Шапки долу за играта с топка на Кристиано Роналдо. За гола на Фред дори трябваше да запитвам един от асистентите дали в действителност е вкарал с десния крайник, тъй като мислех, че може да стреля единствено с левия. Винаги е по-лесно да градиш, когато печелиш. Трябва да продължаваме да не позволяваме попадения и да ставаме по-добри в основаването на положения за нападателите. Цялостно съм доста удовлетворен от представянето ", съобщи Рангник.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР