Нови популярни джакпотни машини пристигат в най-новата игрална зала в

...
Нови популярни джакпотни машини пристигат в най-новата игрална зала в
Коментари Харесай

Популярни джакпот машини пристигат в най-новата игрална зала в Пловдив

Нови известни джакпотни машини идват в най-новата игрална зала в Пловдив. Едни от най-търсените игрални автомати от серията Bell Link, както и най-новата версия Blue General ще бъдат в  при започване на месец юли. Това е новото място под тепетата, където всеки може да се трансформира в победител с една игра.
Прочетете още
Всеки ден стартира с невероятни промо игри и атрактиви бонуси. Всеки петък от 20:00 часа се организират седмични томболи, с разнообразни наградни фондове, като на 23 юни бяха раздадени 2 500 лв.. Този петък наградният фонд от седмичната лотария ще бъде 3 500 лв..

Дневни томболи пък се организират във вторник, четвъртък и събота от 20:30 часа, като томболите са с натрупвания и всяка седмица наградният фонд се усилва.



Всеки понеделник и сряда има „ Дъжд от мистерии ”, който дава на посетителите на игралната зала опция за продобиване на разнообразни и атрактивни суми.

За лоялните клиенти на игралната зала пък има атрактивни
бонуси, както и бонус чекове.

Royal Сlub Bushido  е мястото, в което шансът ви може да се промени от една игра. Клиентите на игралната зала ще открият последни версии на игрални автомати от водещи марки и производители в сектора. Ежедневните
бонуси и седмичните томболи са единствено част от изненадите, които казиното дава на своите гости.

Игралната зала разполага и с безвъзмезден бар, предлагащ безалкохолни и алкохолни питиета на своите посетители, съвременен интериор, обслужване на високо професионално равнище и приятелско отношение.



Високите стандарти в обслужването на клиенти, самостоятелното отношение към всеки посетител и настоящите и новаторски оферти ще подготвят гостите към сигурна опция за облага. 

Обектът е локализиран в най-актуалния комплекс под тепетата - комплекс  7 points , намиращ се на булевард „ Санкт Петербург “ 131.

Посещавайки обектите в комплекс  7 points  можете да се възползвате и от безвъзмезден паркинг, а на метри от игралната зала са ситуирани и най-атрактивните нощни заведения в града.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР