Новата версия на SPanel е налична от днес и носи

...
Новата версия на SPanel е налична от днес и носи
Коментари Харесай

SPanel v2: Хостинг платформа от ново поколение

Новата версия на SPanel е налична от през днешния ден и носи нововъведения, които ще трансформират хостинг промишлеността и ще дават опция на притежателите на уеб сайтове да преминат на идващото равнище.
SPanel е платформа от ново потомство. Тя е решение от вид „ всичко в едно “ , която разрешава на всеки онлайн бизнес да има личен заоблачен сървър с висока надеждност, надзорен панел, ежедневни бекъпи и снапшоти, ръководен от специалисти 24 часа в денонощието на налична цена.
Новият SPanel включва потребителски интерфейс, администратор интерфейс и мощно API даващо опция за елементарно ръководство на сървъри и опция за предоставяне на достъп на трети лица, като уеб дизайнери, разработчици и крайни клиенти, до потребителския интерфейс, с цел да могат да ръководят самостоятелни хостинг сметки. Собственикът на сървъра получава достъп до административен интерфейс, от където може да основава нови сметки, да ги ръководи, да следи положението на сървъра, неговото натоварване, употребяваното дисково пространство, RAM памет и процесорни запаси, да рестартира услуги и доста други.
В новата версия на SPanel е включена поддръжка за най-използваните уеб сървъри в света – Apache, Nginx, LiteSpeed Enterprise и OpenLiteSpeed , като последните два са потвърдено най-бързите в света за обработка и снабдяване както на динамичното, по този начин и на статичното наличие в един уеб уебсайт.


В новата версия на SPanel можете да предоставите пряк достъп до контролния панел на вашите клиенти или разработчици. Това им разрешава да ръководят техните уеб уеб сайтове, защото новият интерфейс разполага с всичко , от което се нуждае един притежател на уеб уебсайт в днешно време.
Добавяне/изтрилане на пощенски кутии, домейни, събдомейни, бази данни, редактиране на DNS зони, основаване и връщане на данни от бекъп, редактиране на файлове през файл мениджъра, инсталиране на SSL документи, смяна на PHP версията или ръководство на вашите WordPress уеб сайтове през SWordPress са единствено част от опциите в новия доста по-лесен и подсъзнателен интерфейс на SPanel.


SPanel v2 дава два интерфейса за ръководство. Единият е потребителският интерфейс, от където се ръководят самостоятелните сметки, а другият е администраторският интерфейс, от където се ръководи сървъра и всички сметки на него.
От администраторският интерфейс можете да създавате, триете и управлявате съществуващите сметки на сървъра. Можете да променяте техните пароли, да контролирате дисковата квота и рестриктивните мерки по иноди (брой файлове и директории, които един акаунт може да създаде), да спирате и активирате сметки, да променяте техните основни домейни и потребителски имена. В същото време можете да следите положението на сървъра, да виждате информация за конфигурацията на сървъра и информация за употребяваното дисково пространство, оперативна памет и натоварване на процесора. Освен това можете да следите положението на всяка услуга работеща на сървъра и да я рестартирате при потребност, а също по този начин да следите положението на MySQL сървъра и поръчките, които се извършват сега.


Новата версия на SPanel е по-добра от всеки път. Тя поддържа и ви дава опция да употребявате най-бързият уеб сървър в света, с който да накарате уеб страницата си да се зарежда стремително. OpenLiteSpeed е потвърдено най-бързият уеб сървър в света за хостинг на уеб уеб сайтове, а SPanel ви дава опция да го ползвате гратис и без ограничавания в броя на хостваните уеб сайтове.
Едно от най-хубавите неща към OpenLiteSpeed е опцията за потреблението на плугините за кеширане създадени за платената версия на LiteSpeed и то изцяло гратис. На този стадий LiteSpeed имат безвъзмездни кеширащи плугини за WordPress, Joomla, Drupal, Prestashop, OpenCart, Laravel, MediaWiki, XenForo, Shopware , с които вашият уебсайт ще се зарежда по-бързо от всеки път.
Докато платената версия е 100% сурогат на Apache поддържаща всички наставления в.htaccess, OpenLiteSpeed поддържа единствено mod_rewrite код, което в множеството случаи е изцяло задоволително изключително при хостването на WordPress уеб уеб сайтове, където изгодите са извънредно доста.


Всички благоприятни условия към новата версия на SPanel са основани с мисълта за висока сигурност и бързо зареждане на уеб страниците . Всеки SPanel VPS е персонално конфигуриран за оптималната продуктивност и успеваемост. Всяка услуга работеща на сървъра е самостоятелно конфигурирана според от спецификациите на сървъра, неговата натовареност и броят гости, които обслужва. С опцията за следене на сървъра 24 часа в денонощието притежателите на уеб сайтове могат да се възползват от услуга, която им дава успокоение, че уеб сайтът им ще е постоянно онлайн.
Всички уеб сайтове, които употребяват SPanel са предпазени от SShield – система за сигурност, която блокира 99.998% от офанзивите към уеб страницата ви, следи за хакерски офанзиви в действително време и ви уведомява при съществуване на сполучливо злонамерено деяние. При сполучлива хакерска офанзива ще получите подробен разбор за офанзивата и засегнатите данни, а както и стъпки за поправянето на дупката в сигурността.

SPanel не е просто надзорен панел. Това е платформа от вид „ всичко в едно “ , която прави управляемите VPS хостинг усулги налични. Вече не си заслужава да употребявате споделен хостинг, защото неговото само преимущество е ниската цена, за което плащате доста в пропуснати изгоди. В същото време споделеният хостинг не може да предложи нужната сигурност, непоклатимост и надеждност, от която имат потребност уеб страниците в днешно време, в което все по-голяма част от извършването на покупки се случва онлайн и сигурността е най-големият проблем за уеб страниците.
Споделеният хостинг е като живота в дребен апартамент, част от огромна постройка, съпоставен с опцията за живот в лична къща с хубава градина.
SPanel ви дава опция да имате „ лична къща с хубава градина “ за вашите уеб сайтове и ви носи следните изгоди.
- Висока сигурност
- Бързо зареждане на уеб страниците
- Собествен IP адрес
- По-добри позиции в търсачките
- Гарантирано снабдяване на вашите имейли

Можете да персонализирате и конфигурирате вашият SPanel сървър на адрес https://www.ns1.bg/servers/cloudservers.php на цени от 20 лева на месец с Данък добавена стойност.
NS1.bg ще реалокира всички ваши уеб сайтове към SPanel без в допълнение възнаграждение и ще се увери, че преместените уеб сайтове работят на новия сървър.
За преместването на всеки уебсайт се отделя персонално внимание от нашите специалисти по миграциите, които са налични 24 часа в денонощието и могат да реалокират вашите уеб сайтове в определен от вас ден и час. Те ще отговорят на всеки ваш въпрос и ще ви оказват помощ с всички стъпки при миграцията към SPanel без спиране в работата на уеб страниците ви и без загуба на данни.

Свържете се с нас за безвъзмезден 7-дневен тест на платформата. Ще преместим вашия уебсайт без да плащате, а вие ще можете да видите разликата преди да сте платил и стотинка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР