Новата стрийминг платформа HBO Max ще бъде достъпна и в

...
Новата стрийминг платформа HBO Max ще бъде достъпна и в
Коментари Харесай

Стрийминг платформата HBO Max пристига в България на 8 март

Новата стрийминг платформа HBO Max ще бъде налична и в България от 8 март 2022 г. 

Тя ще размени съществуващата услуга HBO Go и ще включва достъпа до спомагателни запаси, който до момента беше разполагаем за клиентите на Max по света. 

HBO Max ще бъде налична за нови клиенти, както и за всички, които към дадения миг ползват HBO GO.

По случай старта на HBO Max в България, всички нови и сегашни клиенти ще имат опция да се възползват от невероятна оферта – 33% непрекъсната отстъпка от цената на месечния абонамент - 3,30 eвро на месец вместо 4,99 евро, която общоприетата цена на услугата. Офертата ще е годна до 31 март 2022 г. 

Когато HBO Max услугата стане налична в България, HBO GO приложението ще спре да бъде интензивно и ще е належащо да свалите app-а на HBO Max. 

HBO Max потегли преди повече от година на пазара в Съединени американски щати, като към този момент има наличие в 40 страни в Северна и Южна Америка. Според данни на компанията, тя има повече клиенти и доходи, в сравнение с HBO за последното десетилетие. 

Предимството на HBO Max ще е в това, че най-новите филми на Warner Bros. ще бъдат налични в платформата 45 дни след кинопремиерата им. 

HBO Max ще се разграничава от досегашната услуга HBO Go и по някои усъвършенствания в потребителското прекарване като възможност за персонализиране на профила, улеснено разкриване на наличие, персонални рекомендации и др. 

Най-доброто от Warner Bros, HBO, DC, Cartoon Network, плюс истински филми и сериали от локални европейски продуценти ще бъдат налични за потребителите на HBO Max.  

Очаквайте детайлности. 

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР