Форт Либърти, Северна Каролина (AP) — Принудени да правят повече

...
Форт Либърти, Северна Каролина (AP) — Принудени да правят повече
Коментари Харесай

Лидерите на специалните операции на САЩ трябва да правят повече с по-малко и да се учат от войната в Украйна

Форт Либърти, Северна Каролина (AP) — Принудени да вършат повече с по-малко и да се учат от войната в Украйна, командирите на специфичните интервенции на Съединени американски щати жонглират по какъв начин да прибавят повече високотехнологични специалисти към своите екипи, като в същото време редуцират общите си сили с към 5000 бойци през идващите пет години.

Противоречивият напън постанова по-широко преструктуриране на екипите на командосите, което постоянно се употребяват за високорискови задачи за битка с тероризма и други чувствителни интервенции по целия свят. Разглежданите промени са повлияни от нахлуването на Русия в Украйна, в това число уроците, научени от английските сили за специфични интервенции там.

Съединени американски щати. Командването за специфични интервенции на армията, което носи тежестта на съкращенията на личния състав, обмисля проекти за увеличение на размера на своите екипи за зелени барети - нормално към 12 членове - с цел да вкара хора с по-специализирани и механически умения. Една от опциите би била прибавянето на експер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР