Новак Джокович се завърна в Австралия 11 месеца след фарса

...
Новак Джокович се завърна в Австралия 11 месеца след фарса
Коментари Харесай

Джокович се завърна в Австралия 11 месеца след депортацията

Новак Джокович се завърна в Австралия 11 месеца след фарса с депортирането му преди Откритото състезание на страната - първия за годината шампионат от Големия шлем.

Австралийските медии оповестяват, че сърбинът е дошъл със аероплан в Аделаида, където ще играе на шампионат от 1 януари в подготовка за " Аустрелиън оупън ", на който тази година нямаше опция да пази купата си.

Ваксините за посетители на Австралия към този момент не са наложителни, а новото държавно управление анулира 3-годишната възбрана на Ноле да влиза в страната. Той е неимунизиран и това е повода за депортацията в средата на януари т.г. Бе спрян на летището, позволен след обжалване, само че в последна сметка отпратен. Сагата продължи малко повече от две седмици.

" Вярвам, че почитателите ще реагират добре и ще проявят почитание към Джокович. Ние имаме високо образована спортна аудитория и особено приказвам за хората, които гледат и обичат тенис ", съобщи шефът на Откритото състезание на Австралия Крейг Тайли, който беше подсигурил виза на Ноле в края на м.г.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР