Нова ера настъпва в продажбите в Maserati с прилагането на

...
Нова ера настъпва в продажбите в Maserati с прилагането на
Коментари Харесай

Maserati персонализира процеса на покупка

Нова епоха настава в продажбите в Maserati с използването на виртуален и обичаен опит от процеса на покупка. Резултатът се назовава "OTO Retail ", OTO значи "онлайн към офлайн " и назад. Той прибавя цифрови принадлежности към класическия развой на продажби, с цел да поддържа продажбите и поддържа централната роля на търговеца на дребно. Целта е в допълнение персонализиране на покупателния опит на клиента, като се реши кои аспекти са подобаващи за него в шоурума на Maserati и кои могат да се употребяват цифрово.

OTO Retail към този момент започва като пилотен план на пазара в Северна Америка. Това значи, че клиентите могат да се възползват от редица цифрови подходи. Те включват „ My Maserati Showroom “ за онлайн резервация на автомобил, „ My Maserati Expert “ за искане на информация или влизане в разговор посредством чат и видео телефония, „ Дистанционно тестово шофиране “ и „ Резервиране на многоканална услуга “. Клиентите могат да конфигурират и поръчват своето Maserati онлайн и по-късно да завършат транзакцията при определения от тях дилър.

Въпреки това, електронната търговия е единствено част от OTO Retail. В първокласния сегмент цифровите услуги се трансфораха в централни детайли. Дигиталният метод на Maserati намира своя път освен на компютърните екрани вкъщи, само че и в стационарната търговия на дребно. Там виртуалните асистенти оферират спомагателни онлайн услуги, уголемяват зоната за продажби и прибавят нови услуги. Магазините на Maserati по целия свят последователно ще възприемат тези нови благоприятни условия, като се стартира идната година с нови шоурумове в Милано и Шанхай.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР