Нов скандал с агресия към деца в детска градина избухна

...
Нов скандал с агресия към деца в детска градина избухна
Коментари Харесай

Нов скандал в детска градина, възпитателки бутат деца


Нов скандал с експанзия към деца в детска градина избухна този път в Бургас. Възмутени родители разкриха за брутално отношение на възпитателки към техните деца от група "Мики Маус " на детска градина "Брезичка ".

Едната възпитателка към този момент е уволнена, следва същото да се случи и с другата, оповестява "Дарик ".

От фрагменти, публикувани във Фейсбук излиза наяве, че двете учителки крещят и наскърбяват петгодишните деца, а също така и ги блъскат.

Директорът на детска градина "Брезичка " Събка Недева научила за издевателствата от видеото, откакто се завърнала от тридневен отпуск. Тя разгласи, че е шокирана от видяното, а едната учителка е уволнена още тази заран.

Кметът на Бургас Димитър Николов също изрази позицията си по случая с пост в обществената мрежа Facebook:

"Ужасяващите фрагменти, които видях от детска градина "Брезичка ", нямат потребност от инспекция! Всичко е ясно - безапелационна физическа и психическа експанзия над децата! Уволненията ще са факт още през днешния ден. Но както въпросната “учителка”, по този начин и колежките й, които гледат безучастно експанзията, би трябвало да носят наказателна отговорност.

Сезирали сме прокуратурата и Агенцията за протекция на детето. Въпросната учителка даже ми е била препоръчана за награждаване от управлението на детската градина! Няма да има безотговорност, убеждавам ви! Изпитвам не по- дребен яд от вас! ", написа кметът на морския град.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР