Нов секс скандал се разгоря в САЩ, този път с

...
Нов секс скандал се разгоря в САЩ, този път с
Коментари Харесай

US-лесбо скандал: Певица обвини рокаджийката Мелани Мартинес, че я е изнасилила със секс играчка

Нов секс скандал се разгоря в Съединени американски щати, този път с лесбо претекстове. Певицата Тимъти Хилър упрекна различната рокаджийка Мелани Мартинес, че първо я умолявала да спи с нея, а по-късно " взела нещата в свои ръце ". Тимъти в детайли разказа половата подигравка в Туитър.  Тимоти Хеллер. Фото: instagram
Тимъти Хелър

Бившата участничка в шоуто " Глас " твърди, че случаят е станал по време на " двудневно посетители с преспиване ". Първоначално приятелката се интересувала от половите желания на Хелър. Певицата първо споделила, че се среща с юноша, а по-късно се пробвала да обърне всичко на смешка.

Приятелката обаче не се спряла от това. Минала една нощ, а по-късно Хелър отишла на работа. В идната нощ двете били още веднъж дружно. Бившата участничка в " Глас " твърди, че приятелката ѝ я е умолявала да преспи с нея. А когато Хелър не отвърнала на молбите, " бил осъществен акт на орален секс и навлизане със секс играчка ".
 Мелани Мартинес. Фото: twitter.com/MelanieLBBH
Мелани Мартинес

" Когато пишех това, не желаех да посочвам насилника. Сега обаче желая всички да знаете, че това е Мелани Мартинес ", акцентира Тимъти.

Мартинес обаче твърди, че всичко е станало по взаимно единодушие. Тя отбелязва, че приятелката ѝ не се е съпротивлявала.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР