Нормално е да смятаме, че домът ни е най-сигурното място

...
Нормално е да смятаме, че домът ни е най-сигурното място
Коментари Харесай

Преборете влагата в дома ви веднъж завинаги с тези 6 стайни растения

Нормално е да считаме, че домът ни е най-сигурното място на света, само че се оказва, че даже в него могат да зародят някои фактори, които заплашват здравето ни.

Въздухът в жилището не може да бъде изцяло изсъхнал - влагата се смесва с него, когато вземаме душ, готвим и просто дишаме. Но високата мокрота (например с прекалено потребление на овлажнители) може да провокира разгръщане на плесен и гъбички. Тези микроорганизми обичат да се заселят на скрити места, където мъчно се откриват. Спорните гъби, които навлизат в тялото през дихателните пътища, могат да причинят кашлица, хрема, сълзене и в някои случаи неприятни кожни реакции.

Естествен метод за надзор на влажността и мухълът е потреблението на стайни растения, които да всмукват непотребната влага в стаята:
 Преборете влагата в дома ви един път вечно с тези 6 стайни растения  Преборете влагата в дома ви един път вечно с тези 6 стайни растения  Преборете влагата в дома ви един път вечно с тези 6 стайни растения  Преборете влагата в дома ви един път вечно с тези 6 стайни растения
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР