Nissan разшири модификационното портфолио на модела си X-Trail с пазарното

...
Nissan разшири модификационното портфолио на модела си X-Trail с пазарното
Коментари Харесай

Nissan X-Trail N-Trek е за офроуд приключенците

Nissan разшири модификационното портфолио на модела си X-Trail с пазарното лансиране на неговата нова N-Trek версия, за която от марката споделят, че е създадена за тези от клиентите, които обичат " да се цапат ".

От Nissan показват, че X-Trail N-Trek, който е изпълнен в електрифицираната си версия с четири задвижващи колела e-POWER, е основан за тези от фамилиите, които са по-приключенско настроени, като за тяхно в допълнение успокоение в заниманията им отвън пътя, новата версия идва с редица въодушевени от тези преживявания параметри.

Екстериорните акценти при Nissan X-Trail N-Trek, включително стилистични и дизайн промени по огледалата, предната и задната част на купето, са комбинирани с потребни такива под формата на специфична миеща се тапицерия, нови диодни фарове за мъгла и други.

" Започнахме създаването на X-Trail N-Trek с елементарното мото: Да се изцапаме ", разяснява Арно Шарпетие, районен шеф AMIEO (Африка, Близкия Изток, Индия, Европа и Океания). " Той улавя духа на съществена група клиенти на X-Trail, които прегръщат приключенията, дейностите навън и желаят да употребяват автомобила си, с цел да се насладят на времето и приключенията дружно. X-Trail N-Trek е основан за тях ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР