ABT представи ново попълнение в модификационната си програма за Audi

...
ABT представи ново попълнение в модификационната си програма за Audi
Коментари Харесай

ABT с нова версия на Audi RS3

ABT показа ново попълнение в модификационната си стратегия за Audi RS3, което е позиционирано под върховото осъществяване ABT RS3-R с неговите 500 конски сили.

Новото предложение на тунинг компанията е ABT RS3-S, като се предлага в двете съществени осъществявания на купето на главния модел- Sportback и Saloon. Тук, въпреки и с по-малка оптималната мощ от 460 конски сили, са налични специфичният карбонов аеродинамичен пакет, усъвършенстваното окачване с понижено с до 30 мм разстояние от пътя, спортна стоманена изпускателна система с четири накрайника с диаметър от 95 мм и други спомагателни модификации.

ABT RS3-S дава обещание опция за осъществяване на класическото ускоряване от 0 до 100 км/ч за единствено 3.6 секунди, а като опция- посредством специфичното приложение за мобилен телефон на тунинг компанията, се предлага увеличението на електронно лимитираната оптималната скорост на придвижване от 250 км/ч на 300 км/ч.

С помощта на приложението, притежателят има опция да си поръча също по този начин спомагателни 25 конски сили, което довежда общата оптималната мощ до 485 конски сили.

Пакетът ABT RS3-S Sportback се предлага на цена от 17 900 евро, до момента в който за притежателите на Saloon осъществяването е 16 600 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР